Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA 2017: Strelac sanja o boljem...

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA 2017: Strelac sanja o boljem poslu, sve oči uprte u Bika, Jarcu se mnogi nabacuju

94
0
Nedeljni horoskop od 1. do 7. maja 2017
Dnevni horoskop za 13. jul 2017

Nedeljni horoskop od 1. do 7. maja 2017: Prva majska nedelja najviše sreće i uspeha donosi Biku, Jarcu i Vagi a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja u narednom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će oni u vezama svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače. KARIJERA: Vaše zasluge ipak će izaći na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se to ne dogodi. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvetli. To što vi vidite bolje, vaša je prednost. ZDRAVLJE&SAVET: Stvari će doći na svoje mesto.

BIK

LJUBAV: Gde god se budete pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat. KARIJERA: Još će biti malih borbi, ali već se naziru i neke pobede. Vaš fokus interesovanja sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće na dobitku. Studenti prolaze ispite. Učenici su zadovoljni ocenama. ZDRAVLJE&SAVET: Radite gimnastiku.

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ste se već zasitili jalovih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete vam još uvek ne idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu maksimalno tolerantni dok ne dođu bolji dani. KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete. ZDRAVLJE&SAVET: Idealno je vreme za jogu ili meditaciju.

RAK

LJUBAV: Manjak interesovanja za ljubav koji osećate već neko vreme će vas zabrinuti. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne treba pridavati previše značaja. S druge strane, svako malo bićete u krugu ljudi s kojim ćete rado i ljubazno komunicirati. KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, a ako se neko s njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati. ZDRAVLJE&SAVET: Držaćete se svojih načela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.