Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017
Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017

Ljubavni horoskop za maj 2017: Tokom ovog meseca pozitivni i negativni uticaji biće izmiješani. Venera završava retrogradni ciklus i nastavlja direktnim hodom 15. maja, a Merkur nastavlja isto direktnim hodom 3. maja 2017. godine. Odnosi postaju jasniji, razmišljanje logičnije i bolje je razumevanje u komunikaciji.

Najsnažniji aspekt meseca je trigon između Saturna i Urana, obnavljajući aspekt koji donosi napredak koji kreće od starih, solidnih temelja, piše tarot-horoskop.com.

Mars, isto tako, formira dva harmonična, inovativna, dinamična i motivisana aspekta: trigon s Jupiterom (12. maja) i sekstil s Uranom (31. maja). Ključne reči ovog perioda su: energija, hrabrost, inovacija, akcija, inicijativa i domišljatost.

Ali, maj 2017. godine donosi nam i izazove i to ozbiljne.

Prvo, Mars smešten u Blizancima pravi T – kvadrat s Neptunom iz Riba (11. maja) i opoziciju sa Saturnom iz Strelca (29. maja). Ova konfiguracija planeta vodi prema nestabilnosti i donosi poteškoće vezano za uverenja, migracije, prevare, loše percepcije, skrivene radnje i tako dalje.

Mars – Neptun kvadrat donosi loš uticaj na sva polja: fizički, psihički i duhovno. Naglašava fanatizam i mogući su razni incidenti povezani s lažima, obmanama, izdajama, alkoholom, drogama, psihološkim problemima, zagađenjem, korupcijom, otkrivanjem tajni koje će izazvati nemir.

Mars – Saturn opozicija može biti opasna, povećan je rizik kroz politička pitanja, može doneti nasilje, agresivnost, napade, nemire, nesreće, požare, eksplozije i prirodne katastrofe. Pozitivan uticaj Mars – Saturn opozicije je jači u drugom delu maja 2017. godine.

U drugom delu meseca, Venera, smeštena u Ovnu, pravi opoziciju s Jupiterom (19. maja), kvadrat s Plutonom (25. maja) i konjunkciju s Uranom (29. maja) i ponovno aktivira Jupiter – Uran – Pluton T – kvadrat. Ovo je preteća konfiguracija za veze na svim nivoima, za ljubav, za brakove, prijateljstva, saradnike, politička udruženja, međunarodne korporacije, ugovore, konvencije ili čak mir.

Ukratko: maj 2017. godine ima sve, dobro i loše. Donosi osveženje, motivaciju i snagu, ali nas izlaže opasnosti. Zavisi od svakog posebno koliko je u mogućnosti da izvuče ono najbolje iz svake situacije i koliko može da se drži podalje od nevolja.

OVAN

Odnosi s drugima će se razrešiti. Venera, planeta ljubavi, je i vladar kuće parova Ovna i u zadnjem je delu retrogradnog ciklusa koji je krenuo 3. maja i završava 6. juna (aktuelno retrogradno kretanje traje između 4. marta i 15. aprila). Nakon niza nepovoljnih okolnosti, blokada i raznih otežanja, sada se Venera suočava sa stvarnošću na drugačiji način: pravi opoziciju s Jupiterom 19. maja, kvadrat s Plutonom 25. maja i konjunkciju s Uranom 3. maja. To znači da možete očekivati okolnosti kroz koje ćete spoznati gde i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promene. Pred vama je ozbiljna akcija!

BIK

Čini se da ćete tokom maja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji. Ali, mogli bi se osećati neispunjeno, jer Venera, planeta ljubavi, nije u najboljem položaju, što će biti očiglednije u prvom delu maja 2017. godine, kada ni vladar kuće ljubavi Bika nije najbolje smešten. Osim toga, zato što je vladar parova Bika smešten u kući novca, na prvom mestu biće praktične stvari. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija uticati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.