Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2017: Mesec strasti za Strelca, Biku su emocije...

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2017: Mesec strasti za Strelca, Biku su emocije na poslednjem mestu, Jarac žudi za avanturom

79
0
Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017
Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017

Ljubavni horoskop za maj 2017: Tokom ovog meseca pozitivni i negativni uticaji biće izmiješani. Venera završava retrogradni ciklus i nastavlja direktnim hodom 15. maja, a Merkur nastavlja isto direktnim hodom 3. maja 2017. godine. Odnosi postaju jasniji, razmišljanje logičnije i bolje je razumevanje u komunikaciji.

Najsnažniji aspekt meseca je trigon između Saturna i Urana, obnavljajući aspekt koji donosi napredak koji kreće od starih, solidnih temelja, piše tarot-horoskop.com. Mars, isto tako, formira dva harmonična, inovativna, dinamična i motivisana aspekta: trigon s Jupiterom (12. maja) i sekstil s Uranom (31. maja). Ključne reči ovog perioda su: energija, hrabrost, inovacija, akcija, inicijativa i domišljatost. Ali, maj 2017. godine donosi nam i izazove i to ozbiljne. Prvo, Mars smešten u Blizancima pravi T – kvadrat s Neptunom iz Riba (11. maja) i opoziciju sa Saturnom iz Strelca (29. maja). Ova konfiguracija planeta vodi prema nestabilnosti i donosi poteškoće vezano za uverenja, migracije, prevare, loše percepcije, skrivene radnje i tako dalje. Mars – Neptun kvadrat donosi loš uticaj na sva polja: fizički, psihički i duhovno. Naglašava fanatizam i mogući su razni incidenti povezani s lažima, obmanama, izdajama, alkoholom, drogama, psihološkim problemima, zagađenjem, korupcijom, otkrivanjem tajni koje će izazvati nemir. Mars – Saturn opozicija može biti opasna, povećan je rizik kroz politička pitanja, može doneti nasilje, agresivnost, napade, nemire, nesreće, požare, eksplozije i prirodne katastrofe. Pozitivan uticaj Mars – Saturn opozicije je jači u drugom delu maja 2017. godine. U drugom delu meseca, Venera, smeštena u Ovnu, pravi opoziciju s Jupiterom (19. maja), kvadrat s Plutonom (25. maja) i konjunkciju s Uranom (29. maja) i ponovno aktivira Jupiter – Uran – Pluton T – kvadrat. Ovo je preteća konfiguracija za veze na svim nivoima, za ljubav, za brakove, prijateljstva, saradnike, politička udruženja, međunarodne korporacije, ugovore, konvencije ili čak mir. Ukratko: maj 2017. godine ima sve, dobro i loše. Donosi osveženje, motivaciju i snagu, ali nas izlaže opasnosti. Zavisi od svakog posebno koliko je u mogućnosti da izvuče ono najbolje iz svake situacije i koliko može da se drži podalje od nevolja.

OVAN

Odnosi s drugima će se razrešiti. Venera, planeta ljubavi, je i vladar kuće parova Ovna i u zadnjem je delu retrogradnog ciklusa koji je krenuo 3. maja i završava 6. juna (aktuelno retrogradno kretanje traje između 4. marta i 15. aprila). Nakon niza nepovoljnih okolnosti, blokada i raznih otežanja, sada se Venera suočava sa stvarnošću na drugačiji način: pravi opoziciju s Jupiterom 19. maja, kvadrat s Plutonom 25. maja i konjunkciju s Uranom 3. maja. To znači da možete očekivati okolnosti kroz koje ćete spoznati gde i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promene. Pred vama je ozbiljna akcija!

BIK

Čini se da ćete tokom maja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji. Ali, mogli bi se osećati neispunjeno, jer Venera, planeta ljubavi, nije u najboljem položaju, što će biti očiglednije u prvom delu maja 2017. godine, kada ni vladar kuće ljubavi Bika nije najbolje smešten. Osim toga, zato što je vladar parova Bika smešten u kući novca, na prvom mestu biće praktične stvari. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija uticati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.