Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 27. april 2017: Devici prija emotivna pažnja, Vodolija odbija...

Dnevni horoskop za 27. april 2017: Devici prija emotivna pažnja, Vodolija odbija nečiju uslugu, Strelca očekuje dobitak

58
0
Dnevni horoskop za 27. april 2017
Dnevni horoskop za 27. jun 2017/ Foto: StockSnap.io

Dnevni horoskop za 27. april 2017: Današnji dan protiče nam bez novih aspekata, konjunkcija između Meseca i Sunca u Biku i danas je na snazi, kao i ciklus u kom se sve vrti oko novca, hrane i ljubavi. Energija Bika probudila je jaku materijalizaciju i potrebu za brzom realizacijom onog što imate na umu već neko vreme. Ideje vas više ne pokreću koliko želja za finišom i naplatom.. Bik ipak sve radi po planu, proračunat je i ne troši uludo snagu.

A sa Marsom u Blizancima, najviše energije će vam otići na razmišljanje i na komunikaciju, verbalne igrarije i zabave, piše Današnji dnevni horoskop. Ono o čemu bi jedino trebalo da vodite računa jesu opasnosti na putu, brzopletost, povreda ruku i ramena, kao i velika osetljivost disajnih organa. Prijatan dan.

OVAN

POSAO Neko možda ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere. LJUBAV U odnosu sa voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete da ostvarite neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lepim stvarima koje život čine posebnim. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, već treba da sagledate korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja. LJUBAV Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu i uz osobu koja Vam je. ZDRAVLJE Dobro.

BLIZANCI

POSAO Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja već zatražite nečije posredovanje. LJUBAV Izražite svoja osećanja, budite dovoljno nežni i maštoviti u društvu voljene osobe kao što se to i očekuje. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Prijaće Vam nečije društvo. ZDRAVLJE Problemi sa zubima.

RAK

POSAO Ukoliko Vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, strpljivo sačekajte na pravi momanat za poslovnu akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti koje imate. LJUBAV Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Umesto nekih sitnih zamerki pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad uz srdačni osmeh sve može da se promeni. ZDRAVLJE Prolazna nervoza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.