dnevni horoskop za 28. april 2017
Dnevni horoskop za 27. jun 2017

Dnevni horoskop za 28. april 2017: Osvanuo nam je petak, a s njim dolazi nova energija, i Venera će iz Riba ponovo da pređe u Ovna. I evo još jednog novog ciklusa Venere, ovaj put samo direktno do sledećeg retrogradnog ciklusa. Posle nedavnog (završenog) retrogradnog ciklusa, posle boravka u Ribama od 3. aprila do 28. aprila, ulazak Venere u Ovna pokreće silna dešavanja, kako u materijalnom, tako i u emotivnom aspektu života. Posle nedavnog boravka Venere u Ribama ulazak u Ovna nije ništa drugo do turbulencija.

Isto tako danas će se dogoditi jedna vrlo bitna i egzaktna konjukcija retrogradnog Merkura i Urana u Ovnu, piše Današnji dnevni horoskop. Ovakav aspekt je već protutnjao, 26. marta Ovna, a Merkur je bio direktan. Zbog retrogradosti Merkura imamo ga i drugi put (28. april) i imaćemo ga još jednom 10. maja kada će Merkur ponovo biti direktan i na Ovna. Ovde vidimo učestalo ponavljanje, i to mora da ima neko značenje. napomenimo da je ova konjunkcija dobra. Um (Merkur) je nadahnut, inspirisan i prepun ideja, originalan, slobodan (Uran). Desiće se nešto poput buđenja iz dubokog sna. Merkur je ovde retrogradan, pa sve naginje na prošlost, neka dešavanja koja će ponovo da dobiju na značaju…

OVAN

POSAO

Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.

LJUBAV

Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK

POSAO

Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice.

LJUBAV

Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO

Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

LJUBAV

Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, unosite više vitamina.

RAK

POSAO

Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.

LJUBAV

Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom. Čuvajte se ozbiljnijih razgovora danas, naročito oko emotivnog odnosa, mogle bi vam doći glave.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.