ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2017
3 horoskopska znaka koja se prebrzo zaljubljuju

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2017: Kome veza cveta, a ko će tek da se zaljubi, ko samuje a kome će emocije biti na poslednjem mestu u prvoj polovini maja saznajte u ovom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

U ljubavnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjajući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

BIK

Verovatan je vrlo ugodan provod u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami neka svakako izlaze. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način biće u pravu.

BLIZANCI

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

RAK

Najbolje ćete se osećati kod kuće. Oni u vezama povući će se s voljenom osobom u četiri kućna zida. Oni koji još traže srodnu dušu biće pomalo lenji za izlaske, ali neće se zbog samoće osećati loše.

LAV

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak prema napred.

DEVICA

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.