Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2019: Vodolija je voljena i...

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2019: Vodolija je voljena i voli, Devica treba da zasuče rukave na poslu a Jarac ne treba da snižava svoje kriterijume

92
0
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2019: U prvoj  aprilskoj sedmici astrolozi prognoziraju Blizancima, Strelcima i Ovnovima najviše šansi zasreću i uspeh. Šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće vam malo više takta i strpljenja da bi vam se iskristalisali stavovi. Budite umereniji. KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju prepotentnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje da prepustite drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije. ZDRAVLJE&SAVET: Mali pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom. KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje sa mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami ćete pripremati i nove, bolje uslove rada. ZDRAVLJE&SAVET: Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.
Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro na kraju. KARIJERA: Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi. ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.