Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. mart 2019. Mesec obrazuje konjunkciju sa Saturnom i...

Dnevni horoskop za 29. mart 2019. Mesec obrazuje konjunkciju sa Saturnom i Plutonom: Ovan da praktikuje timski rad, Bik željan pažnje, Blizancima glavobolja, Rak samouveren

27
0
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.

Dnevni horoskop za 29. mart 2019. Danas je nebo nešto mirnije nego prethodnih dana, nema planetarnih aspekata, samo su prisutni oni koje Mesec pravi, a koji do sutra ostaje u znaku Jarca. Danas Mesec obrazuje konjunkciju sa Saturnom i Plutonom. Red je da spustimo tenziju, telo da odmori, duša da predahne.

Biće naleta starih uspomena koje će ovoga puta biti prevedene u nešto pozitivno. Boravak u prirodi bio bi vam od velike koristi, kako danas, tako i za vikend. Lep dan želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama. LJUBAV Uživajte u lepim stvarima koje imate ili Vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje. ZDRAVLJE Hronične tegobe.

Bik

POSAO U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. LJUBAV Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe. ZDRAVLJE Potreban Vam je odmor.
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.

Blizanci

POSAO Imate loš predosećaj u vezi nekih saradnika, stoga smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo. LJUBAV Možda to ne primećujete, ali Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

Rak

POSAO Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve. LJUBAV Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE Pad imuniteta…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.