Dnevni horoskop za 29. mart 2019.
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.

Dnevni horoskop za 29. mart 2019. Danas je nebo nešto mirnije nego prethodnih dana, nema planetarnih aspekata, samo su prisutni oni koje Mesec pravi, a koji do sutra ostaje u znaku Jarca. Danas Mesec obrazuje konjunkciju sa Saturnom i Plutonom. Red je da spustimo tenziju, telo da odmori, duša da predahne.

Biće naleta starih uspomena koje će ovoga puta biti prevedene u nešto pozitivno. Boravak u prirodi bio bi vam od velike koristi, kako danas, tako i za vikend. Lep dan želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.

LJUBAV

Uživajte u lepim stvarima koje imate ili Vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Bik

POSAO

U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima.

LJUBAV

Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Potreban Vam je odmor.

Dnevni horoskop za 29. mart 2019.
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.

Blizanci

POSAO

Imate loš predosećaj u vezi nekih saradnika, stoga smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo.

LJUBAV

Možda to ne primećujete, ali Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Rak

POSAO

Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve.

LJUBAV

Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.