Home Horoskop Mlad Mesec u Ovnu 5. aprila 2019: Mnogi će odbaciti toksične odnose...

Mlad Mesec u Ovnu 5. aprila 2019: Mnogi će odbaciti toksične odnose i konačno će se osloboditi prošlosti

94
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Mlad Mesec u Ovnu 5. aprila 2019: Snaga ovog mladog Meseca može da nam donese želju za rizikom  i napetost, jer  je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom iz Jarca što je dosta težak aspekt. Mnoge osobe će baš uz ovaj aspekt odbaciti neke stvari koje su na njih delovale štetno ili neke toksične veze iz svog života, a mogli bi se osloboditi i neke prošlosti. Upravo kroz Mlad Mesec možemo uraditi nešto novo u svom životu i osloboditi se svega što nije imalo bitniju svrhu u našem životu. Sada treba izaći iz zone komfora i proširiti vidike za neka nova iskustva, poduhvate i nove životne lekcije.

Ovaj mlad Mesec u Ovnu se ispoljava tako “ja na prvom mestu” pa sve ostalo. Ovaj položaj će imati pronicljiv, brilijantan i promenljiv um. Ego može biti sada naglašen a hrabrost izražena do bezumlja. Pojedine osobe mogu imati izražene bes, ljutnju, nervozu , glavobolje, bežanje od saveta i preziranje autoriteta, što još zavisi od položaja u vašoj ličnoj natalnoj karti, piše astrolog Željka Knežević.
Mlad Mesec u Ovnu 5. aprila 2019

 Ovako će mlad Mesec uticati na pojedinačne znake:  

OVAN

Vama se mlad Mesec dešava u prvoj kući gde ste usmereni na sebe i partnere, kako poslovne, tako i u ljubavi. Moguće su promene fizičkog izgleda u smislu početka dijete, načina ponašanja, razmišljanja ili promena stila oblačenja. Moguća su upoznavanja novih partnera u poslu ili ljubavi.

BIK

Vama se mlad Mesec dešava u vašoj dvanaestoj kući koja je simbol mentalnog sklopa  i tajni pa baš sada mogu neke tajne da isplivaju na površinu. Dobro bi bilo da duboko zaronite u sebe i da radite na psihološkim temama. Moguće su i neke tajne veze sa osobama koje su vam duhovno bliske. Moguće je da i vaše humane osobine budu sada naglašene. Podsvest je aktivna.

BLIZANCI

Kod vas se mlad Mesec dešava u vašoj jedanaestoj kući što je ukazuje da će novi počeci biti vezani za prijateljstvo, upoznavanje novii h ljudi ili uključivanje u nove grupe ljudi. Kako je ovo kuća nadanja želja, sada se mogu ispoljiti i pronaći kroz druge ljude. Pojedini Blizanci sada mogu i da dobiju penziju. Sada se pronalazi grupa istomišljenika i grupe se baš sada mogu proširiti i mnoge želje se mogu ispuniti.

RAK

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj desetoj kući pa se može pokrenuti sve što je vezano za vašu popularnost, imidž u društvu, status, karijeru, radno okruženje. Možete dobiti unapređenje u karijeri, započeti novi posao, neka dešavanja se mogu događati sa jednim roditeljem ili sa autoritetima, tj. šefovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.