LAV

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj devetoj kući  pa se novi počeci mogu dešavati za putovanja, kako duža,  tako i kraća. Kontakti sa inostranstvom, strancima, započinjanje nekog učenja, promene filozofije razmišljanja. Možete imati kontakt sa profesorima, nekim religijama i upoznati takve osobe koje su na tom životnom putu.

Mlad Mesec u Ovnu 5. aprila 2019

DEVICA

Kod vas se dešava ovaj mlad Mesec u vašem osmom polju što je simbolika finansija i investicija. Osma kuća je i simbolika nasledstva, seksualnosti pa se može i tu ispoljiti ovaj mlad Mesec. Možete se okrenuti podsvesti, baviti se okultnim stvarima. Mnogi odnosi sada mogu postati intimni, dublji, dok neki mogu biti i misteriozni. Naglašena je transformacija u oblasti gore navedene simbolike osme kuće.

VAGA

Kod vas se dešava ovaj mlad Mesec u sedmom polju što je simbolika poslovnih i emotivnih partnera. Sada možete imati posla sa konkurencijom, sudom, advokatima, neprijateljima. Sada je sve javno i teško je da se sakrije, bila to ljubomora, ljubav ili mogu da se pojave neki novi poslovni partneri. Ipak budite oprezni.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj šestoj kući pa nove početke možete očekivati na poslu, sa kolegama, svakodnevnom životu ili se možete baviti vašim zdravljem. Srećne osobe sada mogu da odluče da kupe kućnog ljubimca. Ako imate neke loše navike, bilo bi pozitivno  da ih sada odbacite i usvojite nove zdravije navike u životu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.