Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017: Rakovi šarmiraju, Škorpija ima sreće na poslu, Ribama promena na ljubavnom planu

Devica

U mesecu novembru Devicama će biti potrebna podrška za ostvarivanje ciljeva. Takođe bi bilo poželjno da pristaju na kompromis i budu maksimalno fleksibilne.

Povoljan je period za one Device koje studiraju ili se bave edukativnim poslom. Mogućnost velikog uspeha na akademskom polju ako su u prethodnom periodu uložili dovoljno truda.

Dnevni horoskop za 27. februar 2017

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017

Što se tiče posla Device će staviti fokus na porodicu i emotivnu stabilnost više nego na karijeru.

Finansijska situacija je više nego povolja. Device će iskoristiti ovaj dobar period i okrenuti stvari u svoju korist. Bićete vrlo dobro obavešteni i znaćete da iskoristite svaku priliku.

Kada je ljubav u pitanju mesec novembar je vrlo povoljan za one koji su rođeni u znaku Device. Postoji mogućnost za ostvarivanje emotivne veze tokom celog ovog perioda.

Device imaju priliku da ostvare važno poznanstvo na fakultetu ili nekom drugom mestu koje okuplja mlade. Za one koji su već u vezi sledi jedan harmoničan period.

Novembar ćete provesti bez većih zdravstvenih problema. Trebalo bi da pripazite na zdravlje tek posle 22. novebra kada su moguće prehlade. Preporuka je da se više fizički aktivirate…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.