Dnevni horoskop za 28. avgust 2018
Dnevni horoskop za 28. avgust 2018

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2017 Danas je ponedeljak, Sunce ulazi u Škorpiju, čija obeležja su snaga, jaka energija, dubina, krajnosti, ekstermna osećanja.

Izuzetno provokativna energija prožima ovu fazu, udruženu sa energijom Sunca, na povrsinu izlaze potisnute stvari, tabui, i to poput vulkana.

Naizgled i najpre sve će delovati poput mirnog mora, da bi ubrzo sve krenulo da kulja, željno vazduha, slobode. Ništa mirnog zapravo nema, sve samo čeka da ispliva na površinu kao gejzir. Ogromna kolicina strasti i sile karakterise ovaj period,  piše Današnji dnevni horoskop.

Vladari Škorpije su Pluton i Mars, element je voda. Sunce prolazi kroz ovaj znak i biće nemoguće odupreti se strastima. Pravo je vreme za ostvarenje vaših želja. Strast je ovde ideja vodilja. Iskoristite ovu energiju za ono što vam je bitno i na šta ste dugo čekali da realizujete.

Ovan

POSAO

Veoma ste zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazite. Iako niste krivi, snosićete odgovornost za nečije nesavesno ponašanje.

LJUBAV

Tragate za harmoničnom ljubavnom vezom koja je puna iskrenih osećanja. Pokušajte da uskladite svoja očekivanja sa realnim mogućnostima.

ZDRAVLJE

Kontrolišite krvni pritisak.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017 Ovan u dobroj prilici da zaradi novac, Biku manji problemi sa zdravljem, Blizanci napreduju na poslu

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 23. oktobar 2017

Bik

POSAO

Delujete mrzovoljno i umorno. Organizujte se malo bolje i sebi priuštite kraći odmor, i te kako će vam prijati da ispraznite glavu.

LJUBAV

Veoma ste neodlučni i izbirljivi kada je reč o suprotnom polu, a očekujete da vam se desi nešto na ljubavnom planu. Menjajte kriterijume.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

Blizanci

POSAO

Razmišljate o promeni posla ili o nekoj dodatnoj delatnosti. Morate se dobro organizovati kako biste postigli sve što planirate.

LJUBAV

Sledi vam udvaranja više nego obično. Na jednostavan način ostvarujete nove kontakte sa osobama suprotnog pola.

ZDRAVLJE

Hranite se umerenije i zdravije…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.