Home Ljubavni horoskop Horoskop ljubavne harmonije: U kom je znaku vaša Venera i kako ona...

Horoskop ljubavne harmonije: U kom je znaku vaša Venera i kako ona utiče na vašu ljubav i partnera

128
0
Horoskop ljubavne harmonije: u kom je znaku vaša Venera i kako ona utiče na vašu ljubav i partnera
Horoskop ljubavne harmonije

Horoskop ljubavne harmonije Astrologija gleda na ljubavni par kao sklad ideja i energija, a u natalnom horoskopu Venera simbolizuje ono što očekujemo u ljubavi – kakva vrsta ljubavi će da nas usreći?

Kad nam se dogodi ljubav, a Amorova strelica slatko i bolno probode naše srce, sve nam se čini mogućim. Svet je lep, život ima smisla, životne energije bude se velikim intenzitetom. Sve naše nade i očekivanja fokusiraju se na osobu koja nas je probudila, uzbudila, o kojoj ne prestajemo da mislimo, na osobu koju želimo, bez koje ne možemo više da živimo, piše lovesensa.rs. “Živeli su srećno do kraja života…” ne mora da bude samo srećan završetak bajke. Prepoznavanje da imamo različita očekivanja u ljubavi pomaže nam da ih uskladimo i stvorimo onu vrstu bliskosti u intimnoj vezi koja može dugo i uspešno da nas vodi kroz život Mnogi se slažu da nema veće tajne od onoga što se događa između žene i muškarca u intimnoj vezi. Gotovo je nemoguće odrediti pravu definiciju ljubavi, a još je teže opisati sve one energije, potrebe, želje i emocije koje se razmenjuju između dvoje ljudi. Kao večna inspiracija, ljubav i sve njene propratne pojave, tema su bezbroj knjiga, filmova, slika, raznovrsnog kreativnog stvaralaštva. Šta neki odnos čini uspešnim? Zašto neki parovi opstaju, a neki se uz svu ljubav koja može da postoji među njima ne mogu održati zajedno?
Horoskop ljubavne harmonije
Horoskop ljubavne harmonije
Kad gledamo iz astrološke perspektive, mnogo je različitih činilaca koji povezuju ljubavni par. Ljude naglašene vazdušne energije povezuju ideje i intelektualna razmena, a one naglašenih vodenih energija duboki osećaj bliskosti, osećaj da su jedno. Osećaj da vam partner može otvoriti svet i povesti vas u avanturu, pokazati vam put za ostvarenje vaših snova povezuje parove naglašene vatrene energije, a za zemljane parove to je osećaj za stvarni svet u kom partneri zajedno grade materijalnu sigurnost. Svaka veza ima svoju temu, svoju energiju i dinamiku razvoja.

Ovan i Vodolija vole svoju slobodu, pa…

Mi smo kao pojedinci vrlo kompleksna bića. Svako od nas ima svoje snažne strane i osetljive tačke. Ponekad nam nije lako da se uskladimo sami sa sobom, a kad želimo da se uskladimo s drugom osobom, stvari ne postaju nimalo lakše. Ali, naše neumorno srce puno nade će uvek iznova da nas hrabri na putu ljubavi. Da bismo bili uspešniji i srećniji, važno je da s partnerom uskladimo očekivanja koja imamo o ljubavi, o vezi ili braku, jer ako ih zanemarimo, velika očekivanja mogla bi da nam podmetnu nogu.
Horoskop ljubavne harmonije
Horoskop ljubavne harmonije
Često ni sami nismo svesni onog što stvarno tražimo u vezi. Stvaramo pretpostavke da će osoba koju tako silno volimo imati iste želje, posebno kad je reč o važnim stvarima poput braka, dece, novca ili vernosti. Mnogo toga uzimamo zdravo za gotovo, a da nismo o tome jasno razgovarali. Ljubav jednog i ljubav drugog možda ne govore istim jezikom! Ono što je za jednu osobu dokaz ljubavi, za drugu osobu ne mora da ima posebno značenje. U pitanjima ljubavi mogli bismo da se podelimo na sanjare i realiste. Blizanci, Strelac i Ribe s lakoćom ulaze u vezu i prilično prirodno se prilagođavaju partneru. Često ignorišu različitosti jer negde u sebi misle da će lako da izađu na kraj sa svim što im se u početku nije svidelo. Prilagođavaju se uvek u najboljoj nameri, ali to nema uvek dobar završetak…

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.