Dnevni horoskop za 30. novembar 2018

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017: Ovan u dobroj prilici da zaradi novac, Biku manji problemi sa zdravljem, Blizanci napreduju na poslu, Rakovi šarmiraju, Lav upoznaje zanimljivu osobu, povoljan mesec za Device…

Vaga misli samo na novac, Škorpija ima sreće na poslu, Strelac se muči na poslu, Jarac dobro zarađuje, Vodoliji sledi lep period u ljubavi, Ribama promena na ljubavnom planu, piše alphapisces.org

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017
Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017

Ovan Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017

Horoskop za novembar 2017 predviđa da ćete veoma zavisiti od interesa drugih ljudi. S toga ovo nije pravo vreme za nezavisne brze akcije i ličnu slavu.

Ovnovi se moraju naoružati strpljenjem i bilo bi dobro da budu spremi na kompromis. Planeta Mars nije na povoljnom položaju za vas u novembru, tako da bi bilo najbolje da smanjite agresiju.

Što se tiče karijere, svi sa suncem u Ovnu će imati u ovom mesecu povoljne prilike. Oni Ovnovi koji budu tražili posao dobiće pregršt ponuda, ali ne bi trebalo da srljaju, već da se posle temeljnog promišljanja odluče za pravu.

Mesečne astorloške prognoze kažu da su Venera i Jupiter dobronamerni i da Ovnovi mogu biti u dobroj prilici za sticanje novca. Možete očekivati priliv novca iz nepoznatih izvora, čak je moguće i nasledstvo.

Što se tiče ljubavi Ovnovi će u ovom mesecu imati dosta prilika da stupe u kontakt sa uticajnim i moćnim ljudima.

Singl Ovnovi će imati mogućnost da dožive romansu ili u akademskom ili u religioznom okruženju u prvoj nedelji novembra. Ovnovi koji su imali neke nerešene ljubavne probleme ili nesuglasice će u novembru biti u prilici da te stvari i reše.

Možda će biti potrebno da eliminišu neke osobe iz svog života. Oni koji su u braku imaće jako strastven mesec i priliku za trudnoću.

Zdravlje će jako dobro poslužiti Ovnove, ali mogli bi da obrate pažnju na ishranu i da prihvate i nešto zdravo da pojedu za promenu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.