Sve što treba da znate jeste šta ste u podznaku, i eto odgovora: Natalna karta otkriva mnogo toga o nama.

Na primer, podznak, odnosno ascendent koji dobijamo putem sata i minuta rođenja otkriva naš karakter, naše prednosti i mane i predstavlja prvo polje natalne karte.

Sedmo polje natalne karte govori o bračnom partneru i o braku, odnosno upravlja vašim bračnim životom, piše 24sata.hr

Evo kako da saznate u kojem je znaku vaše bračno polje:

Ako ste u podznaku Ovan, polje braka je pod znakom Vage.

 • Podznak Bik – brak Škorpija.
 • Podznak Blizanci – brak Strelac.
 • Podznak Rak – brak Jarac.
 • Podznak Lav – brak Vodolija.
 • Podznak Devica – brak Ribe.
 • Podznak Vaga – brak Ovan.
 • Podznak Škorpija – brak Bik.
 • Podznak Strelac – brak Blizanci.
 • Podznak Jarac – brak Rak.
 • Podznak Vodolija – brak Lav.
 • Podznak Ribe – brak Devica.

Sada saznajte kakav će biti vaš brak i kakav partner vam je potreban!

Polje braka u znaku Ovna

Potreban vam je partner koji je energičan i borben, koji će vas osvojiti svojom preduzetnošću i akcijom. Po prirodi ste mirni, ponekad i dosta neodlučni, pa će vam i te kako odgovarati da pored sebe imate nekog ko će preuzeti kormilo vašeg života. Uživaćete u tome da se utopite u partnerovoj snazi, ali i prepustite njegovoj dominaciji koja će vam prijati.

Vaš bračni partner mogao bi da bude osoba koja radi neki posao u uniformi, voli sport i prirodu i koji je strastvene prirode. Neće biti statičan, štaviše, voleće mnogo da se kreće i druži, i uživa u životu punim plućima. Njegova avanturistička priroda možda će vam na trenutke i smetati, ali to će biti partner koji će vas ohrabrivati i podsticati u životu. U njemu ćete naći željeni oslonac i snagu.

Polje braka u znaku Bika

Vašoj strastvenoj, ali emocionalno potisnutoj prirodi, odgovaraće partner koji je istovremeno čvrst i nežan. Velike su šanse da upoznate nekog ko je pouzdan, ko će vam pružiti emotivnu i materijalnu sigurnost. Zdušno će se brinuti za porodicu, tako da ni vi, a ni vaša deca nećete biti uskraćeni ni za šta. Pored sebe imaćete nekoga ko će uživati u bračnom i porodičnom životu, dobroj hrani i dobroj kapljici.

Na njega ćete moći da se oslonite u svakom trenutku, a znaće i mudro da vas savetuje. Partner će biti praktičnog duha, racionalan i s obe noge čvrsto na zemlji. Na seksualnom planu ćete se odlično slagati i biti jedno drugome
velika podrška. Kući će uvek dolaziti sa nekim malim poklonom, nekom sitnicom koja otkriva romantičara u njemu, ali i potrebu da vam na takav način pokaže koliko vas voli.

Polje braka u znaku Blizanaca

Nemirni ste i nikako vam ne odgovaraju previše ozbiljni i statični tipovi. Vaš partner će biti neko ko će deliti vašu energiju i entuzijazam. Privući će vas svojom elokvencijom i inteligencijom, i pružiće vam mnogo razonode i uzbuđenja jer ste osoba koja ne podnosi rutinu i dosadu. Odlično ćete se dopunjivati na planu komunikacije i imati srodnih tema za razgovor. Znaćete i da se dobro zabavljate, a kako ćete oboje voleti putovanja i to će često biti na listi vaših prioriteta.

Vaš vas će partner će znati da vas nasmeje kad ste tužni. Trudiće se oko vas, i iako neće biti previše spretan u emotivnim iskazivanjima ljubavi, znaće da vam i na neke druge načine pokaže da mu je stalo do vas. Ponekad će biti pomalo detinjast i površan u nekim stvarima, ali njegov šarm će vas uvek razoružati…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.