Dnevni horoskop za 8. april 2018.
Dnevni horoskop za 8. april 2018.

Nedeljni horoskop od 22. do 29. oktobra Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Na početku nedelje vaš vladar, Mars ulazi u Vagu, vama suprotan znak, što nije baš “zahvalna” pozicija. Zato, budite oprezni u komunikaciji sa kolegama i imajte više sluha za drugačije stavove. Ne odgovarajte na provokacije i izbegavajte sukobe.

Kretanje Meseca kroz polje karijere ukazuje da ste iz nekog neobjašnjivog razloga postali izuzetno zanimljivi svojim nadređenima, pišu novosti.

Ljubav – Zahvaljujući dobrom položaju Venere, vladara vašeg sedmog polja lako ćete izaći na kraj sa svim problemima na ljubavnom planu uprkos negativnom uticaju Marsa. Moguće vraćanje starih ljubavi.

Zdravlje – Stres je glavni krivac za nagli skok pritiska i ubrzani rad srca.

Nedeljni horoskop od 22 do 29 oktobra Nedeljne astro prognoze za ljubav zdravlje i posao-5

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Venera u Vagi na izvestan način podleže negativnom uticaju Marsa koji joj se pridružuje početkom nedelje pa možete očekivati da događaji na poslovnom planu počnu da se odvijaju kao na filmskom platnu ali i da se komplikuju.

Važne odluje donosite isključivo na osnovu detaljne procene situacije a ne na osnovu varljivih utisaka. Ne dozvolite da kuloarske priče utiču na vaše stavove.

Ljubav – Jupiter u polju partnerstva, zaklonjen Suncem, koje za dva dana takođe ulazi u isto polje, ukazuje da postoje neka kolebanja i želje za promenom, ali za sada tapkate u mestu. Budite strpljivi, još nije došlo vreme za korenite promene.

Zdravlje – Mogući problemi sa sinusima, zaštitite se na vreme.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur u Škorpiji nije baš najbolja pozicija za nove poduhvate pa svaka akcija može biti pogrešno planirana ili loše izvedena.

Spustite stvari na nivo rutine, i potrudite se da vas ništa ne izbaci iz ustaljenog koloseka. Nije vreme za rizične akcije kao ni za tajno ili manipulativno poslovanje. Ako ne radite po zakonu, snosićete posledice krajem perioda.

Ljubav – Jupiter, vladar vašeg polja partnera trenutno je zaklonjen Suncem, pa nema moć da inicira neka nova dešavanja na ljubavnom planu.

Budite strpljivi i sačekajte bolji period za sređivanje u tom segmentu života. Ako ste slobodni, moguće uzbudljive avanture.

Zdravlje – Pojačana nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama. Opustite se i biće bolje.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Period ispred vas je naglašen planetama u četvrtom i petom polju, što osim bavljenja porodičnim imovinskim stvarima nagoveštava i mogućnost privatnog preduzetništva.

Ipak, šta god da želite ili nameravate da ostvarite u ovom periodu, budite oprezni i držite se one narodne – “tri puta meri, jednom seci”. Svaka nepromišljena ili brzopleta odluka mogla bi skupo da vas košta.

Ljubav – Emotivno ste rastrzani i ophrvani turbulentnim događajima sa kojima se ne snalazite najbolje.

Vladar polja partnerstva, Saturn ubrzao je kretanje i ukazuje da se pred promenu znaka sve nestabilne situacije dovode u stanje provere, odnosno iskušenja. Zato, dobro razmislite pre svake važne odluke.

Zdravlje – Mogući su problemi sa sluhom ili želucem…

…nastavak na sledećoj stranici…

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.