Mesečni horoskop

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017 Ovnovima težak emotivni period, Bikovi pad imuniteta, Blizanac ljubomoran, Rak ima dva udvarača…

VODOLIJA

VESELJE – LJUBAVNIK – ČEŽNJA

Ljubav

Izgleda da će Vodolije koje imaju emotivnog ili bračnog partnera prilično lagano proći kroz oktobar mesec. Ne samo da ste vi i partner na istim talasnim dužinama, već ćete grabiti i svaku priliku koja vam se ukaže da se dobro provedete i zabavite.

Možda će po koja varnica bljesnuti zbog ljubomore, ali se vidi da će to biti lako prevazići. Kraj meseca koristite za zajedničke planove i dogovore, jer je to dobar period da pokrećete nešto o čemu ste oboje dugo razmišljali. Slobodni pripadnici znaka mogu ući u nešto što na prvi pogled podseća na avanturu.

Koliko god vi želeli samo dobar provod i neobavezne kontakte, itekako je moguće da ćete se u ovu osobu zaljubiti. Kraj meseca ćete dočekati prilično „zagrejani“ i zaneseni.

Posao

Za vas su tokom oktobra najbitniji saradnički odnosi. Bićete u kontaktu sa mnogo ljudi i u razgovorima ćete uspevati da uvek dođete do rešenja koja vama odgovaraju. Izuzetno ste podržani od strane autoriteta i sa njima ćete imati odličnu komunikaciju.

Neki od vas žele da naprave promene u poslovnom segmentu, možda da otvore sebi nove mogućnosti ili nove poslovne projekte.

Ovo će funkcionisati postepeno, nemojte žuriti, razmislite o svakom svom koraku. Po pitanju finansija – vrlo solidno.

Zdravlje

Mlađim Vodolijama će zdravlje biti „kao pod konac“. Što se starijih tiče, mogući su manji problemi sa kičmom ili bubrezima.

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017

RIBE

GUBITAK – PUTOVANJE – DETE

Ljubav

Neka loša situacija I negativna osećanja koja vladaju početkom oktobra u vašim emotivnim I bračnim partnerstvima, mogu se rešiti I preokrenuti. Doduše, to nećete moći da rešite samo vi ili samo partner, naprotiv – oboje ćete morati istinski da se posvetite onim problemima za koje vidite da već neko duže vreme prave razdor između vas.

Ne odustajte, jer poslednja dekada ovog meseca može ponovo vratiti živost I lepotu u vaš odnos. Krećete nekim novim ljubavnim stazama, koje mogu biti daleko lepše nego pre! Slobodne Ribe će malo lutati, imati neke strasne, ali povremene momente sa suprotnim polom.

No, pustite sebi na volju i uživajte malo, predugo se ograničavate i sputavate. Nekima od vas treća dekada oktobra donosi novu osobu u život I početak jednog lepog odnosa.

Posao

Naglašena je problematika u saradničkim I kolegijalnim odnosima tokom prvog dela oktobra.

Vreme je da se ovome ozbiljnije posvetite I neke stvari rešite što pre. Postavićete se vrlo odlučno, jer više nećete dozvoliti da vam drugi “kidaju živce” I unose nemir u svakodnevicu.

Ribama je drugi deo oktobra postavljen kao izuzetno dobar u smislu ostvarivanja novih poslovnih poduhvata I projekata. Bićete više nego zadovoljni tempom dešavanja. U finansijskom segmentu – polako izlazite iz nekih dugovanja.

Zdravlje

Iako je fizičko zdravlje solidno tokom oktobra, Ribe će imati problem sa psihičkom opterećenošću I sa stresom. Period oporavka kreće od drugog dela meseca, piše mojastrolog.rs.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.