Tada će vas posebno ogrejati Sunce: Najsrećniji dan u 2019. godini za svaki horoskopski znak

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2017 Divan dan je pred nama, i dalje pod uticajem lepih dešavanja od juče pa računajte danas na uspešan poslovni dan i još uspešniji emotivni.

Danas je divan dan za upoznavanje, za komunikaciju sa nekim novim ljudima, ne samo na polju romantike, već danas možete da upoznate nekoga ko će vas oduševiti svojim stavovima, razmišljanjima, šalama… nekoga koga ćete zauvek imati za prijatelja, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

A što se tiče postojećih prijatelja, dajte im se danas, posvetite im vaše vreme, izađite sa njima večeras, družite se i lepo se zabavite.

Neka vam misli budu lepe, zablistajte na polju prijateljstva i te misli proširite na sve one ljude koji vas okružuju. Tako, blistajući, uđite u vikend koji je pred nama.

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 6. oktobar 2017

Ovan

POSAO

Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na vaš poslovni status. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire.

LJUBAV

Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu sto činite sačuvate pravu meru ukusa.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da idete.

LJUBAV

Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Blizanci

POSAO

Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete vašu koncentraciju. Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način.

LJUBAV

Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.