Horoskop po ciganskim kartama za okrobar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za okrobar 2017

Horoskop po ciganskim kartama za okrobar 2017

…Lav se ludo zabavlja, Devicama nepovoljan ljubavni period, Vagama šansa za novu ljubav, Škorpija prezauzeta, Strelac nestabilno u ljubavi, Jarac napreduje na polju, Vodolije muči ljubomora, ribe krajem meseca napreduju na poslu…

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017

OVAN

NEPRIJATELJ –UDOVICA – GUBITAK

Ljubav

Sudeći po kartama koje su izašle, Ovnove čeka ne baš tako sladak ljubavni mesec, piše mojastrolog.rs.

Problemi u komunikaciji će biti vrlo česti I ako ih ne budete rešavali na vreme, možete u jednom trenutku shvatiti da ste se jako distancirali jedno od drugog.

Džabe je posle žaliti I plakati nad prosutim mlekom – umesto da čekate da se problemi reše sami od sebe, prionite na posao! Odično je vreme da se dogovorite sa voljenom osobom, ali moraćete I jedno I drugo da napravite ustupke I prilagodite se.

Što se slobodnih tiče, neki od vas će obnoviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, ali cela ova priča pokazuje tendenciju da se završi nakon par, uglavnom seksualnih susreta. Kada pričamo o nečemu potpuno novom u vašem životu, čini mi se da ćete previše birati I baš svakom tražiti manu….

Posao

I poslovno je ovo prilično naporan mesec za vas. Ne samo da nećete biti zadovoljni količinom novca koju ste zaradili, već vas čekaju I neki neplanirani troškovi koji će vam prilično isprazniti novčanik.

Na sve ovo – radna atmosfera baš I neće biti fenomenalna, I sigurno je da će vam se neke kolege, ali I poslovni partneri, pa blago rečeno – smučiti. U drugom delu meseca možete dobiti ponudu za posao od nekoga koga smatrate ozbiljnim, ali bi bilo dobro da se ne zalećete I da razmislite da li je ovo za vas ili ne.

Zdravlje

Ovo je mesec kada ćete se dosta trošiti, a tu energiju ćete imati problem da nadoknadite. Okružite se pozitivnim osobama i onima koje volite. Starijim pripadnicima znaka oktobar donosi aktiviranje hroničnih problema sa zdravljem.

BIK

POSETA – NEPRILIKA – PORUKA

Ljubav

Bikovi mogu dosta solidno proći kroz oktobar mesec, ali će morati da imaju na pameti sigurnost i stabilnost odnosa u kojem su. Ako između vas i voljene osobe ne bude kvalitetne komunikacije i razumevanja, sve tamo do kraja druge dekade oktobra imaćete povremeno trzavice i nesuglasice.

Pokušajte da ispoštujete jedno drugo, da malo začinite i oživite svoj odnos, izlazite zajedno i ne dozvolite da budete zarobljeni između četiri zida…jer će vas ova vrsta statičnosti lako « gurnuti » u pravcu rasprava.

Slobodni Bikovi će imati više kretanja, izlazaka i novih poznanstava tokom oktobra. Moguće je da ćete pomisliti da je jedna od ovih osoba baš ona prava za vas.

Posao

U nekim poslovima ili projektima koji su vam bitni verovatno ćete napredovati dosta promenljivo. Korak napred, korak nazad.

Ove će se situacije ubrzati u drugom delu oktobra, pa pokušajte da budete strpljiviji i da se ne nervirate bez preke potrebe. Poslovne saradnje i partnerstva će tokom druge dekade oktobra biti na svojevrsnom testu, jer će doći do nekih nesuglasica i problema.

Sa malo truda ovo je moguće regulisati i doći do zajedničkih rešenja. U finansijskom segmentu – promenljiv mesec.

Zdravlje

Povremeno manji padovi imuniteta. Mogućnosti za prehlade i respiratorne infekcije, koje će biti učestale, ali kratkotrajne…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.