BLIZANCI

LJUBOMORA – SMRT – SVEŠTENIK

Ljubav

U prvom delu meseca Blizanci će se vrlo često suočavati sa negativnim osećanjima, sa ljubomorom, sa posesivnošću….pa čak i sa mogućnostima da sami nešto urade « sa strane ».

Nekim parovima će biti dosta komplikovano da preguraju ovaj period i biće potrebno da oboje nekako stanete jedno uz drugo, da se podsetite koliko vam je stalo do odnosa i vaših međusobnih emocija.

Najkritičniji period je tokom druge dekade meseca, pa u tom periodu pokušajte da nađete kompromisno rešenje. Najlakše je preseći, ali problem je posle popraviti ono što smo pokvarili….Što se slobodnih tiče, vi u jednom trenutku možete pomisliti da ste pronašli ono što ste godinama tražili kada je ljubav u pitanju. Jake mogućnosti za vezu.

Posao

Odnosi u poslovnom segmentu su vrlo nedefinisani i povremeno nećete znati na koga možete da se oslonite, a ko vam radi iza leđa.

U prvom delu meseca je i finansijska situacija dosta problematična i možete baš biti pod teretom dugovanja. No, kada se prava komunikacija aktivira, u drugom delu meseca, poboljšaće se i poslovni segment u celosti.

Stvari polako dolaze na svoje mesto i pred nekima od vas će se otvoriti nove poslovne šanse i projekti. Dugogodišnje saradnje počinju da pokazuju prave rezultate.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka će verovatno muku mučiti sa hroničnim problemima, dok će kod mlađih biti prisutan blaži pad imuniteta, i to najviše tokom druge dekade meseca.

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017

RAK

LJUBAVNICA – LJUBAVNIK – MISAO

Ljubav

Oktobar mesec može označiti kraj perioda teškoća između vas i emotivnog ili bračnog partnera. Ne samo da se problemi mogu rešiti na pravi način, već je ovo odličan period i da se vas dvoje « podsetite » ljubavi i nežnosti i da je ponovo probudite.

Savet za oboje – nemojte misliti samo na sebe i svoje lične interese, na pameti uvek treba da vam bude integritet vašeg odnosa i zajedništvo.

Slobodni pripadnici ovog znaka u periodu su kada postaju otvoreni prema ljubavi i kada su spremni da nekoga prime u svoje srce. Dve osobe će biti u vašoj blizini i samo je pitanje za koju ćete se od njih odlučiti. U drugom delu meseca će se neke stvari i razmišljanja iskristalizovati, a treća dekada je odlična za nov početak.

Posao

Moguće je da ćete biti preokupirani nekim potpuno drugim stvarima, pa ćete poslovne obaveze baciti u drugi plan. Iako se ovo neće u velikoj meri odraziti na vaše pozicije i sigurnost, ipak nemojte dozvoliti da suviše kasnite sa nekim poslovima.

U ovom ste mesecu na istim talasnim dužinama sa poslovnim partnerima, pa je pravi trenutak da progurate neke svoje ideje ili kreativna rešenja. Što se finansijskog dela tiče, nećete moći da se požalite prilivima, ali ćete ipak tražiti načine da ih poboljšate.

Zdravlje

Nemojte u svakodnevnoj jurnjavi i žurbi zaboraviti na sebe. Potreban vam je odmor i više opuštanja. Možda biste mogli da razmislite i o rekreaciji…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.