Mesečni horoskop

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

JARAC

LJUBAVNIK- TUGA- NEISKRENOST

Ljubav

Za neke nove emotivne početke ovo baš I nisu najpodsticajnije karte, da znate…..To ne znači automatski da se neće pojaviti baš niko ko bi vas zainteresovao, ali na žalost znači da je mala šansa da uđete u bilo kakav ozbiljniji odnos. Nove osobe koje vam ulaze u život donose imitaciju ljubavi, odnose koji nisu javni ili koji su samo na seksualnoj bazi. Ukoliko ste još uvek usmereni ka prošlosti – bolje dignite ruke od nje, tu leba nema….Jarčevi u emotivnim I bračnim vezama moraće da se više posvete odnosu sa voljenom osobom. Problema će biti, ali zajedničkim snagama sve se može lakše rešiti I prevazići.

Posao

Iako ćete vi poslovno biti dosta dobro tokom novembra, malo je verovatno da ćete imati pravu podršku. Stalno ćete imati osećaj da vas drugi ljudi sputavaju, koče, vraćaju korak unazad. Ukoliko pokrećete nove poslovne priče, budite obazrivi, ne brzajte I ne žurite. Po pitanju finansija ste stabilniji nego inače, ali drugi deo meseca može doneti veće rashode vezane za poslovni prostor ili porodični dom.

Zdravlje

Stariji Jarčevi bi u drugom delu novembra mogli imati povratak hroničnih tegoba, ili one vezane za urinarni trakt. Kod mlađih – više se odmarajte.

VODOLIJA

NEISKRENOST- GUBITAK- POSETA

Ljubav

Početak novembra definitivno nije bajan za one u emotivnim i bračnim vezama. I vi I partner ste okrenuti nekim svojim ličnim interesima, malo vremena provodite zajedno I obostrana sumnja je naglašena. Ne brinite, neće ovo ostati ovako do kraja meseca – već tamo negde u drugoj dekadi novembra dogodiće se jedan otvoren razgovor koji će promeniti mnogo toga na bolje. U ovom mesecu vam je komunikacija prioritet – što se više otvorite jedno prema drugom, bolje za oboje! Oni koji su usamljeni imaće i stare i nove ljubavne ponude, ali će tek pred kraj meseca imati šansu za nešto iole ozbiljnije I trajnije.

Posao

Postoji nezadovoljstvo, a takođe – mnogo je nejasnoća i nedefinisanosti trenutno vezano za poslovni segment. Ukoliko ste nezaposleni – očekujte bitan poziv pred kraj prve dekade novembra. Oni koji već rade – kontakti sa bitnim ljudima, razgovori i moguće promene slede vam u drugom delu meseca. Po pitanju finansija – konstantni prilivi, ali u isto vreme i konstantni nekontrolisani troškovi.

Zdravlje

Starije Vodolije bi mogle imati probleme sa urinarnim traktom, bubrezima. Kod mlađih – vreme je da presečete neke svoje štetne navike.

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018

RIBE

LJUBAVNIK- SVEŠTENIK- NEISKRENOST

Ljubav

Dokle god kontrolišete sumnju, a u isto vreme – dokle god ste vi iskreni prema voljenoj osobi ili bračnom partneru – ne biste trebali da imate problem tokom novembra. No, mora se primetiti da poslednja dekada ovog meseca ipak donosi mogućnosti za neko provejavanje negativne energije u vašem odnosu. Pokušajte ovo da neutrališete češćim viđanjima I boljom komunikacijom. Oni koji su usamljeni imaće više ljubavnih ponuda. Nemojte da se iznenadite ukoliko vam se čak otvori prilika za ulazak u vezu sa osobom koja je zauzeta. Vaši su izbori, nemojte to zaboraviti. Sami kreirate svoju emotivnu budućnost!

Posao

Velika podrška od strane autoriteta i onih koji će i te kako da se založe za vas, stoji vam tokom čitavog novembra. Šta više – neki od vas će imati priliku da napreduju I osvoje bolje pozicije. No, I pored toga vi ćete često sumnjati u svoje sposobnosti I mučiti sebe razmišljanjima, sumnjama, strahovima. Kao da se bojite da će sve to lepo što vam se dešava odjednom nestati. Neće, ne brinite. Novac – promenljivo.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Mlađe Ribe će imati problem sa spavanjem ili sa stresom. Stariji – kičma, zglobovi, urogenitalni trakt. Obratite pažnju na ishranu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.