Mesečni horoskop

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

RAK

SMRT- LJUBAVNICA- DETE

Ljubav

Ono što je divno jeste da Rakovi konačno zatvaraju poglavlje zvano „prošlost“ i okreću se na drugu stranu, puštajući nove ljubavi u svoj život. Neki od vas su shvatili da ne mogu i ne žele više da čekaju na osobu koja je dugo bila u njihovom životu i da je vreme da krenu dalje. Drugima će se istovremeno pojaviti i nova i „stara“ osoba i nakon kratkog oklevanja, ipak će dati prednost budućnosti. U svakom slučaju, ulazite u novo životno poglavlje kada je ljubav u pitanju i nemojte sputavati sebe! Oni u vezama i brakovima mogu podići odnos na viši nivo, čak i razmišljati o prinovama.

Posao

I kad je posao u pitanju očekuju vas značajni noviteti. Doduše, možete obnoviti saradnju sa osobama sa kojima ste ranije radili, ali sada pod povoljnijim uslovima. Ovo je dobar period i za nezaposlene Rakove, koji bi nakon dugo čekanja konačno mogli dobiti pravu priliku za sebe. Po pitanju finansija – iako u novembar ulazite opterećeni troškovima i dugovanjima, nećete biti nezadovoljni prihodima.

Zdravlje

Hronični bolesnici bi mogli osetiti olakšanje u drugom delu meseca. Kod mlađih Rakova – povremeno smanjen nivo energije i manji padovi imuniteta.

LAV

LJUBAVNICA- NEPRIJATELJ- SVEŠTENIK

Ljubav

Biće momenata tokom novembra kada ćete biti na „ratnoj nozi“ sa voljenom osobom. Sve ćete doživljavati kao atak na sebe i previše lično, što može dovesti do par burnih momenata, na svu sreću vrlo kratkotrajnih. Obzirom da karta Sveštenika ipak bdi nad vašim vezama i brakovima – više je nego izvesno da ćete kraj meseca ponovo biti u ljubavi i dobrom raspoloženju. Oni koji su usamljeni privući će vrlo komplikovanu, pomalo misterioznu osobu koja u vama izaziva jake strasti i želju da je osvojite. Ukoliko je to vaš izbor – ne čekajte, uključite šarm na maksimum, jer je povoljan rezultat više nego izvestan!

Posao

I pripadnike vašeg znaka očekuju velike promene u poslovnom segmentu. Osetićete priliv velike snage, ambicije će se probuditi i bićete spremni da pregazite svaku prepreku. Ne očekujte laganu pobedu i brzo stizanje do cilja, ali u vašoj je prirodi da se borite, pa izvolite! Manji zastoji u poslovanju sredinom meseca neće uspeti da vas uspore. Po pitanju finansija – sami ste sebi najveći neprijatelj.

Zdravlje

Trebalo bi svakako da izbegavate stresne situacije i nerviranje. Kod starijih – više obratite pažnju na zdravlje sredinom novembra.

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018

DEVICA

VENČANJE- VESELJE- SMRT

Ljubav

Iako ćete sa emotivnim ili bračnim partnerom imati dosta dobar odnos i razumevanje, ipak bi trebalo Da se više posvetite jedno drugom u drugoj polovini novembra. Neko vaše malo lakomisleno ponašanje ili bezazleni flert partner može shvatiti pogrešno, što može doneti napete i teške momente u vašem odnosu. Ne trčite za prolaznim i kratkotrajnim zadovoljstvima, čuvajte ono što imate! Usamljene Device će biti bukvalno opsednute od strane udvarača. Pored novih osoba u vašem životu, i dalje ste pod pritiskom prošlosti koja nikako da vas pusti na miru. Razmislite na koju ćete tačno stranu da se okrenete.

Posao

Zaista ulažete sebe do maksimuma u posao. Postojeće poslovne saradnje, ali i novi projekti, novi dogovori, mnogo kontakata i susreta obeležiće celu prvu polovinu novembra. Pripremite se na ozbiljnost, odgovornost i fokusiranost – trebaće vam jer ćete verovatno paralelno raditi na više strana. Kraj meseca može doneti manje teškoće u odnosu sa poslovnim partnerima. Novac – bolje nego inače.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Starijim Devicama drugi deo meseca može doneti ponono aktiviranje hroničnih tegoba, pogotovo ako se one vezuju za kičmu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.