Dnevni horoskop za 4. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 4. novembar 2018.

Dnevni horoskop za 4. novembar 2018. Ovan šarmira, Bik pred dilemom, Blizanici zahtevni, Rakovima zanimljivo na amotivnom planu, Lav ambiciozan, Devica da promeni taktiku, Vaga nesigurna, Škorpija greši, Strelcu ništa ne ide od ruke, Jarac zabrinut, Vodolija tajanstvena, Ribe čeka interesantna situacija na emotivnom polju.

I ovaj dan iskoristite za neke lepe stvari poput šetnje s dragom osobom, odložite svoje telefone i napetost svedite na minimum. Pokušajte da vežbate sporiji ritam života.

Dani vikenda su upravo za to dobri. Ustanite lagano iz kreveta nakon što se se prethodno dobro istegli poput mačora, uživajte u tišini jutra, piše današnji dnevni horoskop.

Dnevni horoskop za 4. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 4. novembar 2018.

Ovan

POSAO

Stalo vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.

LJUBAV

Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom. Poslovni ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Nalazite se pred novom dilemom. Da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu.

LJUBAV

Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Blizanci

POSAO

Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju.

LJUBAV

Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.