Mesečni horoskop

ASTRO PROGNOZE ZA FEBRUAR 2018: Merkur i Mars sa podrškom Sunca daju čiste energične i umne situacije, a zbog Venere u Ribama mnogima će trebati ljubav

JARAC

Vi ste usmereni na same sebe, vašu karijeru i planove o poslu što može biti jako povoljno. Ovaj mesec je jako naglašen i za one osobe koje su nezaposlene da dođu do posla jer im pomaže Mars ili muški prijatelj da se zaposle. Finansijski priliv je odličan u drugoj polovini meseca. Sve se to dešava u drugoj polovini meseca dok je ceo mesec predodređen za ljubav koja se dešava sama po sebi, a ima i onih koje se dešavaju zbog materijalnog interesa što je vama neprijatno i neinteresantno. Vrlo interesantno je i to da će vaše polje seksualnosti biti sada na nekom višem nivou. Divan mesec u svim segmentima života tokom celog februara a i dalje. Što se tiče zdravlja i bolesni se sada oporavljaju pa se preporučuju blage vežbe.

Dnevni horoskop za 19. februar 2017horoskop za 11. februar 2017

Astro prognoze za februar 2018

VODOLIJA

Ovo je vaša vladavina sa dosta planeta u vašem znaku što vam donosi razna događanja. Naglašen je Merkur sa čitanjem, učenjem, pisanjem, druženjem. Mnogi dogovori i pregovori mogu biti vezani za posao i karijeru koja je dosta povoljna. Sa kolegama na poslu se uspostavlja bolji odnos. Vama se pokreće poslovno partnerstvo dok pojedine Vodolije baš sada mogu ući u ozbiljnu vezu ili brak sa osobom koja je bila već u braku a sada je razvedena. Naglašena je šarmantnost, odlazak u salone za ulepšavanje i sve što ih čini lepim. Sada je pravo vreme da pronađete partnera koji će vam odgovarati i strastveno i emotivno. Neke Vodolije mogu da mešaju prijateljstvo i ljubav. Pazite na ishranu zbog gojaznosti, kontrolišite hormone, moguć problem sa kožom i bubrezima.

RIBE

Dosta planeta su u dvanaestom polju što može značiti tajne u poslu, ljubavi ili neki posao koje još nije završen pa se čeka. Od sredine meseca se pokreće ljubav za osobe koje su same, mogu upoznati sada baš preko neke internet veze svoju ljubav. Sada vi zračite za suprotni pol jer će Venera biti od 10. u vašem znaku. Ako ste u nekoj dužoj vezi ili braku, sada se možete osećati smoreno a neki se mogu i razići bez neke velike traume i na kraju da ostanu prijatelji. Poslovno je povoljan period, preko nekih posrednika, bili oni muški ili ženski, uglavnom je posao ilegalan i donosi iznenadni priliv novca. Nesuglasice se mogu desiti među ženama zbog nekog emotivnog nezadovoljstva dok među kolegama može doći do sebičnosti da svako gleda samo sebe. Vi možete imati neki disbalans hormona pa obratite pažnju.

U OVOM MESECU SU JAKE ENERGIJE KOJE TREBA USMERITI U POZITIVNU KREATIVNOST !!! SREĆNO!!!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.