Horoskop tokom vladavine Ovna

Dnevni horoskop za 31. januar 2018: Pun Mesec u Lavu na 11* (Totalno pomračenje meseca) Mesec je u Lavu dok je Sunce u Vodoliji na 11*

Mesec u Lavu, Sunce u Vodoliji, jedno okrenuto drugome, poput dvoboja! Lav je gladan ljubavi, romantike i Vodolija naizgled neromantična, ali treba joj naći žicu, a to nije ni tako teško… Lav je više okrenut ka sebi, Vodolija voli radije gledati u druge. Lavu je naglašen ego, Vodolija je više okrenuta drugima, grupi, prijateljima, piše Današnji dnevni horoskop.

Za Lava Vodolija je previše površna, opuštena. Lav insistira na individui, kreativnom, Vodolija je više za druženje, opuštenost, lakoću življenja.

Umeće je napraviti ravnotežu između ljubavi (romanse) i prijateljstva. Lav ne voli da deli sa grupom pa makar to bili i prijatelji. Ovaj problem će energija Punog Meseca oplemeniti..

Pun Mesec je erupcija osećanja, a ovaj je u Lavu, pa je sve još intezivnije. Ovaj Pun Mesec će najviše delovati na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije

Sve ovo je u vezi svakog Punog Meseca u Lavu, međutim ovaj je nešto drugačiji jer imamo i Totalno Pomračenje Meseca. Verovanja kažu da pomračenje sa sobom nosi loš predznak, a zaista pomračenje stvara teskoban osećaj. Neki bitni događaji se vezuju za pomračenja. Veliki događaji pokrenuti su upravo pomračenjima… Ali da ne prizivamo, staćemo ovde.

Ovan

POSAO

Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

LJUBAV

Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Dnevni horoskop za 31. januar 2018

 

Bik

POSAO

Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.

LJUBAV

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO

Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV

Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osećate.

ZDRAVLJE

Nema promena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.