Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2018

Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2018: Polako ulazimo u mesec koji po mnogo čemu asocira na ljubav. Šta će se dešavati u vašem emotivnom životu pre i do Dana zaljubljenih saznajte u ljubavnom horoskopu za prvu polovinu februara 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Uspećete da se opustite od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje emotivne odnose. Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti.

BIK

Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli da potrošite nešto više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo.

BLIZANCI

Napokon ćete naći prave reči kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci se uspešno udvaraju. Neko od članova vaše bliže familije će zahtevati vašu pažnju. Potrudite se da budete pri ruci.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2018

RAK

Najbolje ćete se osećati u svom domu i društvu drage vam osobe. Većinu pripadnika ovog znaka ovih dana će mrzeti da izlazi. Uživanja u društvu voljene osobe uspešno ćete spajati s gurmanskim uživanjem.

LAV

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

DEVICA

Sve ćete više uviđati da vas voljena osoba podržava i voli. Stoga ćete imati potrebu da joj nešto poklonite. Pred vama je pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni. Uživajte na diskretan način.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.