Dnevni horoskop za 17. decembar 2018

Astro prognoze za februar 2018: Prvi dan februara je još uvek pod uplivom emocija koje su prethodile pomračenjem Meseca u Lavu. Pod tranzitom Merkura, Venere, Sunca i lepog aspekta Marsa iz Strelca ovo će biti jedan mesec sa dosta pozitivne energije za većinu znakova. Merkur i Mars u pozitivnom aspektu sa podrškom Sunca daje nam čiste energične i umne situacije. Polemike će biti ubedljive sa dramskim nabojem, praktičnost, hrabrost, kreativnost i sposobnost zapažanja će biti sada izraženo. Venera u Vodoliji ostaje do 10. februara a posle prelazi u Ribe gde će biti nežna, saosećajna, meka srca. Mnogima će u tom periodu biti potrebna ljubav dok će pojedine osobe se osećati povređene usled svoje velike senzualnosti i osetljivosti.

Sunce i Merkur napuštaju Vodoliju 18. februara i kreće vladavina Riba što će kod mnogih osoba da pokrene dobrodušnost, osećajnost, ljubaznost, stidljivost, strpljivost. Pozitivni aspekti sa Saturnom, Jupiterom i Plutonom su odlični za mnoga životna polja i planove dok će Mars iz Strelca kod pojedinaca pokretati neki vid svađe, borbe, ljubomore i destruktivne energije . Uglavnom velika pokretačka energija nas podržava i gura na svim aspektima života pa tamo gde preti destruktivno usmerenje treba obratiti pažnju i izbeći svaki vid nasilnosti i guranja u propast i destrukciju, piše astrolog Željka Knežević.

GENERALAN OPIS TUMAČENJA POJEDINAČNIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA!!!

OVAN

Kod vas se pokreće jako dobra komunikacija sa prijateljima, kako novim poznanstvima tako i starim. Popularnost je naglašena sve do sredine meseca . Naglašena je i neka poslovna uspešnost, naročito sa aparatima, telefonima i svime što služi za komunikaciju . Sve novosti preko društvenih mreža, povoljno obrazovanje i razni kursevi su dobri. Nezaposleni mogu naći posao preko nekog prijatelja a posao može biti čak i nelegalan ili u problemu da se legalizuje. Ljubavni život može imati malo problema sa partnerom po pitanju ljubomore ili neke tajne mogu da postanu javne. Neki prijatelj može biti sada ta tajna. Kod svih emotivni život može doživeti neku krizu i nezadovoljstvo u drugoj polovini meseca. Čuvajte vašu vitalnost.

Astro prognoze za februar 2018

BIK

Vi možete očekivati veća udruženja, neke stranke, Crveni krst, humanitarna udruživanja ili neke nevladine organizacije. Bogat društveni život i mogućnost udruženja sa osiguravajućim društvom i neka nova udruženja. Nova poznanstva se događaju u prvoj polovini februara što mogu biti poslovna, prijateljska i ljubavna. Neki Bikovi mogu ući u tajnu vezu sa nekim ko je već zauzet ali na neki način krije. Vi lako sa tom osobom možete biti lako u prijateljskom odnosu. Pojedini Bikovi mogu imati i problem na tim poljima ljubavi ili prijateljstva što se može odnositi na gubitak prijatelja ili ljubavi. Svi Bikovi koji su u ozbiljnoj vezi ili braku sada treba da pripaze da ne dođe do neke afere. U drugoj polovini februara mnogi Bikovi dolaze do poslovnog uspeha preko nekog starijeg muškarca, bili vi muški ili ženski Bik. Potreban je svaki vid aktivnosti: trčanje, vežbe da bi se utrošila nagomilana energija.

BLIZANAC

Kako je dosta planeta u Vodoliji vi ste usmereni na posao i uspeh pa je moguće i da uspete sa nečim što je novo i originalno a moguć pojedincima i novi posao. Sunce će biti pozitivno aspektovano sa Suncem u Vodoliji što vama donosi unapređenje i odličan uspeh na poslu. Jako su naglašene kreativne aktivnosti u prvoj polovini meseca i svi uspesi pa ih treba sada iskoristiti. Neki Blizanci mogu ispod žita da dođu do posla preko nekog prijatelja ili prijateljice ako se to tako može nazvati. Moguća su udruživanja sa partnerima iz inostranstva sa nečim što nije legalno. Emotivno je mogućnost velikih emocija i ulazak u vezu na teatralan način što je karakteristično za muške Blizance. Moguće je upoznavanje neke starije osobe ili na nekom položaju sa kojom Blizanci mogu ući u vezu sa zahtevom da vam partner bude apsolutno predan “apsolutno moj, apsolutno tvoj “. Blizancima koji su u braku ili ozbiljnoj vezi mogući su konflikti i sukobi zbog zahteva opet posvećenosti. Varenje je usporeno pa problem sa stomakom može dovesti do gojaznosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.