Nedeljni horoskop od 2. do 9. decembra 2019: Lav treba da sledi svoje srce, nove poslovne mogućnosti za Škorpiju, Jarac pred novim početkom
Nedeljni horoskop od 2. do 9. decembra 2019: Lav treba da sledi svoje srce, nove poslovne mogućnosti za Škorpiju, Jarac pred novim početkom

Dnevni horoskop za 1. februar 2018. Brzinom svetlosti prošao je prvi mesec u Novoj godini, i evo došao je februar, najkraći mesec.

Danas sve pršti od energije, čak u pojedinim trenucima delovaće kao sila koja vas nagoni da radite i ono što inače ne biste, pa pokušajte da se na vreme zaustavite kako ne biste posle zažalili za nekim nepromišljenim potezima, piše Današnji dnevni horoskop.

Ako se odlučite za neko putovanje, neka to bude neka kraća destinacija, duži put i avio prevoz nisu poželjni zbog mogućih sudara, što zbog rasejanih vozača, što zbog nepoštovanja propisa u saobraćaju.

Mogući kvarovi u tehnološkom smislu, neke poruke neće biti pročitane, internet će danas napraviti pravu pometnju u komunikaciji…

Konfuzan dan pred nama, ali proći će i on..

Ovan

POSAO

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV

Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 1. februar 2018

Bik

POSAO

Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.

LJUBAV

Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO

Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.

LJUBAV

Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.