6 najboljih horoskopskih parova, svi im zavide na odnosu koji imaju

Smenjivati se u ulogama podržavanja, prenošenja samopouzdanja i podsticanja da budemo najbolji što možemo nije jednostavno, a ovi parovi zajedno postižu upravo to

1. Vaga i Škorpija

Oba znaka su jako romantični, ai nisu skloni da to pokazuju. Vage su stidljive, ali potajno žele da se osećaju željeno. Škorpije su izrazito strastvene kad pronađu sebi pravog para, a kad se to dogodi, ne mogu da dočekaju da mu poklone svu ljubav i pažnju.

Oni koji su u vezi sa Škorpijama treba da budu spremni da će biti u centru pažnje. Oni će se potruditi da budete u centru njihovog sveta, ali isto to očekuju da i njihovi partneri to urade za njih, piše Tapoos.

Ovaj horoskopski par je u savršenoj simbiozi, na što će ljudi u okolini često biti ljubomorni. Ali, na drugu stranu, postizanje simbioze može potrajati budući da oba ova znaka ne vole da pokazuju osećanja do trenutka dok nisu sto posto sigurni u drugu stranu.

6 najboljih horoskopskih parova, svi im zavide na odnosu koji imaju

2. Ribe i Rak

Ribe su jako emotivne i osetljive i retko se koji znak može nositi s njihovim emocijama tako dobro kao Rak.

Kada je potrebno, oba partnera očekuju od onog drugog da bude jak, podrška partneru i temelj veze. Smenjuju se u podrškama i dele odgovornosti.

U trenucima kad se Ribe previše “zaigraju” i izgube u sanjarenju Rakovi ih nežno vraćaju na put. Ribe i Rak u paru imaju fantastičnu dinamiku koja im omogućava mirnu i uspešnu vezu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.