Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 2. februar 2018: Neočekivan novac za Raka, Ovna muče...

Dnevni horoskop za 2. februar 2018: Neočekivan novac za Raka, Ovna muče ljubavne dileme, Devica ponosna na sebe

45
0
Dnevni horoskop za 7. jun 2018

Dnevni horoskop za 2. februar 2018: Sveopšti haos u komunikaciji trajaće i danas, mogući su brojni nesporazumi, grube reči, a i mnoga izvinjenja pred kraj dana.

Budite prisebni danas, nije ničija greška, samo je došlo do permutacije slova, reči, kašnjenja odgovora, viša sila… Nadamo se da ćete sve pregurati bez posledica. Danas sve slobodne duše mogu naići na sebi srodnu dušu na krajnje neočekivanom mestu, može to biti pred kućom, u prolazu, kraj kioska, zato budite spremni, Amor odapinje strelu lagano, piše Današnji dnevni horoskop. Želimo vam ugodan dan!

Ovan

POSAO Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje, ali nemojte previše isticati svoj uspeh u njihovom društvu. Držite ih u sebi i nađite način da ih realizujete. LJUBAV Muče vas neke dileme i najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Tražite objašnjenje, dobićete ga. ZDRAVLJE Više vremena posvetite odmoru.
Dnevni horoskop za 2. februar 2018

Bik

POSAO Nepotrebno se upetljavate u neke poslove koji u opšte ne zavise od vas. Držite se dalje od sumnjivih situacija. LJUBAV Potrebno je da malo više pažnje obratite na poruke koje vam partner šalje. Želi da čitate više između redova. ZDRAVLJE Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO Kritike koje vam budu upućene ne bi trebalo da shvatite kao zlonamerne. Budite otvoreniji za saradnju i sugestije. LJUBAV Voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite da ga i dobije. Toliko možete da učinite za nju. ZDRAVLJE Čuvajte se povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.