Home Horoskop POMRAČENJE MESECA U LAVU UTICAĆE NA SVE ZNAKE JOŠ POLA GODINE: Ovan...

POMRAČENJE MESECA U LAVU UTICAĆE NA SVE ZNAKE JOŠ POLA GODINE: Ovan pravi presek u ljubavi i okreće novi list, Devica se fokusira na posao, prijatna iznenađenja za Strelca

63
0
Pomračenje Meseca u Lavu uticaće na sve znake koš pola godine

Mesec se nalazi u znaku Lava u kome se tokom 31. januara desila lunarna eklipsa, na 11. stepenu i 37 minuti ovog znaka. Eklipsa se desila u blizini fiksnih zvezda Acubens i Giansar, koje su prirode Merkura/Saturna odnosno Marsa/Saturna. Pošto je reč o zvezdama, pretežno malefične prirode, opasnost vreba u simbolici pomenutih planeta. Poželjno je povesti računa o ponašanju u saobraćaju, izbegavati konfliktne situacije i nipošto aktuelizovati stare sukobe!

Eklipsa je bila vidljiva širom Amerike, kao i u delu severoistočne Evrope, te delovima Rusije i Azije, piše Astro portal. Pravilo kaže da će područja sa kojih je eklipsa vidljiva biti posebno na njenom udaru. Na pomenutim područjima je u narednih šest meseci moguć porast nasilja, a postoji i opasnost od klimatskih promena. Na geopolitičkom planu, države koje se vezuju za znakove Lava (Francuska) i Vodolije (Rusija), će biti u fokusu. Na individualnom planu, ova eklipsa će najviše pogoditi rođene u drugoj dekadi fiksnih znakova (Lav, Vodolija, Škorpija, Bik) i one koji tu imaju neke od ličnih planeta. Transformacija, kraj starih ciklusa i novi počeci će se dešavati u poljima natala gde su nam smešteni znaci Lava i Vodolije. Najvažnije je biti svestan dolazećih promena i spremno dočekati novine. Sve na šta smo danas naviknuti je jednom bilo novo, pa tako trebamo posmatrati i novine koje se spremaju, u kom god da se segmentu dešavaju. U trenutku eklipse, Mesec je bio u opoziciji sa Venerom, što je siguran pokazatelj raskršća na planu emocija i finansija. Pokrenućemo se u smeru u kome nam nikada nije palo na pamet da ćemo se naći i otpočeti nove poslove.
Pomračenje Meseca u Lavu uticaće na sve znake koš pola godine
Kada je reč o ljubavi, dolazi vreme za one koji u nas život ulaze niotkuda, bez najave, kada to uopšte ne očekujemo. Postojeći odnosi će morati da reše probleme vezane za ego i posesivnost, a od tog rešavanja će zavisiti njihov dalji opstanak. Neki nedorečeni odnosi će u narednih šest meseci dobiti svoj konačan oblik i iskristalisati se. Merkur je u trenutku eklipse već u znaku Vodolije, što će dati krila novim idejama u poslu. Vreme je da na ono što vam ne prija jasno pokažete i učinite sve da svoju poziciju promenite. U narednim danima je i pojačana nervoza, pa je poželjno da se sklonite od svih i svega što vas iritira. Okružite se ljudima koji vam gode, a ovim drugim, ako ih ne možete izbeći, pokažite nonšalantnost. Neka shvate da vam ama baš ništa ne mogu! I da zaključimo, svaki kraj je priprema za nov početak, kao što je i noć najtamnija pred zoru! Pregled dešavanja po znakovima zodijaka:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.