Ljubavni horoskop

NJIHOVA VEZA JE VIŠE OD LJUBAVI: 6 najboljih horoskopskih parova, svi im zavide na odnosu koji imaju

3. Strelac i Ovan

Nijedan drugi par horoskopskih znakova nije toliko savršen par kao Strelac i Ovan. Kad su zajedno ceo život je jedna velika avantura. Osim avanturističkog duha, dele i intelektualna interesovanja i vole da provode vreme raspravljajući o svemu i svačemu.

Oba znaka su jako talentovana i često znaju da budu među najboljima u onome što rade. Na drugu stranu, stvari im brzo dosađuju i to je jedan od razloga zašto toliko uživaju u zajedničkom vremenu – jedan podstiče drugog, izazivaju se intelektualno i oboje vole avanture.

Veza između ovih znakova često započinje kao fantastično prijateljstvo koje kasnije prelazi u nešto puno intimnije i dublje.

6 najboljih horoskopskih parova, svi im zavide na odnosu koji imaju

4. Blizanci i Vodolija

Ova dva znaka su jako različita, ali zajedno stvaraju snažno partnerstvo. Blizanci su poznati po svojoj želji da budu u centru pažnje, dok bi Vodolija radije ostala kod kuće i čitala knjigu ili gledala film.

Blizanci su nestrpljivi i njihova pažnja je podeljena istovremeno na više različitih stvari, zbog čega znaju da izgube iz vida širu sliku i ciljeve.

Vodolija je jako motivisana i koncentrisana na ostvarenje ciljeva pa će teško izgubiti iz vida konačni cilj ili nagradu za koju radi to što radi. Stoga kad se Blizanci “pogube” Vodolija ih brzo vraća na pravi put.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.