Turbulentan i zanimljiv mesec na emotivnom polju: Ljubavni horoskop za maj 2020. godine za zauzeta i slobodna srca
Foto: Freepik.es

Veliki mesečni ljubavni horoskop – saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja maja, piše mesecnihoroskop.com.

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera će 4. maja praviti kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do nesuglasica između vas i voljene osobe zbog nekih tajni koje će izaći na videlo, a koje ste u prošlosti vešto skrivali jedno od drugog. Počeće optužbe ko je doveo do toga da krenu prevare i laži u vezi. Potrudite se da tragate za rešenjem, umesto da gubite vreme na dokazivanje ko je glavni krivac.

Venera će 13. maja krenuti retrogradno, što će dodatno dovesti do udaljavanja između vas i vašeg partnera. Najbolje što možete da učinite je da porazgovarate o onome što ste dugo odlagali, a što se tiče vaših osećanja. U trećoj dekadi maja Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom i uspećete da se složite oko načina kako da vratite izgubljeno poverenje.

Ako ste slobodni:

Početkom maja ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja nije slobodna. Ući ćete sa tom osobom bez razmišljanja u tajnu vezu ali ćete ubrzo shvatiti da osim fizičke privlačnosti nemate ništa zajedničko što bi dovelo do emotivnog zbližavanja. Osećaćete se razočarano. Venere će krenuti retrogradno 13. maja i doći će do udaljavanja između vas i osobe sa kojom ste ušli u tajnu vezu.

Nećete imati teme za razgovor. Prekinućete vezu. Nije preporučljivo da ulazite u novu. Stariji Ovnovi će saznati da osoba koja im se dopada ima nekog drugog s kim se tajno viđa. To će vas razočarati i odustaćete od pokušaja da privučete vašu simpatiju. Do kraja meseca slabe su šanse da upoznate nekog novog.

Gde se krije vaša sreća? Svaki horoskopski znak očekuje novi početak na nekom životnom polju u maju 2020. godine

BIK

Ako ste u vezi:

Sklad u odnosima sa voljenom osobom moći ćete da održavate u prvoj polovini maja zahvaljujući vašoj otvorenosti na iskrene i svakodnevne razgovore o intimnim temama. Bićete spremni da razgovarate i o temama koje su iz nekog razloga neprijatne i koje biste radije izbegli. Odluka da prihvatite i teške razgovore sa partnerom pozitivno će uticati na oboje.

U drugoj polovini maja usmerićete se na zajedničke akcije i bićete na taj način bliži jedno drugome, posebno na emotivnom polju. Povremeno ćete nailaziti na promenljiva osećanja i nedostajaće vam zajednički izlasci na mesta za zabavu ali ćete to umeti da organizujete i u vašem zajedničkom domu i priredite poneku zabavu samo za vas dvoje.

Turbulentan i zanimljiv mesec na emotivnom polju: Ljubavni horoskop za maj 2020. godine za zauzeta i slobodna srca
Turbulentan i zanimljiv mesec na emotivnom polju: Ljubavni horoskop za maj 2020. godine za zauzeta i slobodna srca

Ako ste slobodni:

Tokom maja ćete biti veoma aktivni na društvenim mrežama i na raznim sajtovima za upoznavanje. Tako ćete upoznati više osoba sa kojima ćete voditi intenzivnu komunikaciju, tražeći nekog ko će vam se zaista svideti i ko bi vam delovao kao prava osoba za ozbiljnu i trajnu emotivnu vezu. Povremeno ćete nailaziti i na neslaganja i razlike u stavovima sa pojedinim osobama.

Astro prognoze za maj 2020: Retrogradni Pluton u Jarcu daje unutrašnju moć, konjukcija Merkura i Urana u Biku brze odluke i iznenadne preokrete a mlad Mesec u Blizancima nove početke

Tek pred kraj maja ćete iznenada upoznati nekog ko će odgovarati većini vaših potreba u ljubavi. Stariji Bikovi će započeti prijatan kontakt sa osobom koja im se dopada, a koju su upoznali nedavno preko zajedničkog prijatelja. Nećete biti u prilici da se viđate ali ćete svakog dana razgovarati telefonom. Imaćete osećaj da ste srodne duše.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Vaš odnos sa voljenom osobom biće većim delom skladan u prvoj polovini maja. Imaćete dovoljno vremena i volje da se bavite zajedničkim aktivnostima koje će vam oboje ispunjavati zajedničko vreme i u kojima ćete uživati. Vodićete razgovore o raznim temama koje će vam prijati i koje će pozitivno delovati na dalji razvoj vaše emotivne veze.

Druga polovina maja će vam biti korisna za rešavanje svega što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće u odnosu sa voljnom osobom. Jupiter će biti retrogradan i navešće vas da se posvetite onome što ste zajedno planirali, ali ste morali da odlažete zbog nepovoljnih okolnosti. Trigon Sunca sa Jupiterom omogućiće vam da uvećate zajedničke finansije.

Horoskop u vladavini Bika: Saznajte šta vas očekuje od 20. aprila do 21. maja 2020. godine

Ako ste slobodni:

Provodićete više vremena nego obično na društvenim mrežama i sajtovima za upoznavanje gde ćete proširiti vaše kontakte i poznanstva. Početkom maja upoznaćete osobu koja će vas zainteresovati jer ćete sa njom ubrzo uspostaviti otvorenu komunikaciju o brojnim temama koje vas oboje interesuju. Doći će i do međusobne simpatije i razmenjivanja poruka emotivne sadržine.

Zaljubićete se i nastaviti odnos ali nećete biti još u mogućnosti da se lično upoznate. Veza je moguća. Stariji Blizanci će u drugoj polovini maja obnoviti kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Započećete intenzivnu komunikaciju i probudićete osećanja koja ste imali jedno prema drugom. Moguće je da obnovite vezu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.