Horoskop u vladavini Bika: Saznajte šta vas očekuje od 20. aprila do 21. maja 2020. godine
Horoskop u vladavini Bika: Saznajte šta vas očekuje od 20. aprila do 21. maja 2020. godine

Sezona Bika u 2020. godini podsetiće sve da je vreme da usporite i uživate u sitnicama. Od 20. aprila do 21. maja svi će duboko udahnuti i opustiće se, povezaće se sa svojim čulima i uživaće u malim životnim trenucima i blagodetima.

Horoskop za sezonu Bika 2020. odnosi se na uživanje u životnim nežnostima i zadovoljstvima. Kada je u pitanju ovaj zemljani znak, sve će se okretati oko kreativnosti, ljubavi i međusobnog sklada. Ovo je vreme u kojem ne treba da se osećati krivim kada pojedete komadić čokolade više nego što ste mislilo ili ako sebi priuštite nešto s novcem koji ste zaradili.

Uključite svoju kreativnu stranu i zabavite se fotografisanjem ili slikanjem. Bikovi su poznati po tome da vole da rade sa svojim rukama i uživaju u projektima za koje treba da izdvoje vreme i ulože čistu fizičku snagu. Nadalje, Bikom vlada planeta Venera, koja nalaže da u svoj život unesete dodatnu dozu zadovoljstva. Zbog toga, tokom ove sezone Bika, bavite se stvarima koje istinski volite. Ključne reči za sezonu Bika uključuju: novac, zadovoljstvo, kreativnost, ljubav, romantiku, senzualnost, strpljenje, smirenost i rutinu.

Ovan

Budući da se nalazimo u sezoni Bika imaćete kontrolu nad svojim finansijama, ali nemojte se koncentrisati samo na ‘raskoš’ života. Koristite racionalno razmišljanje Bika da biste se osećali sigurno i pokušajte da uštedite svoj novac. Bolje rukujte svojim finansijama kako biste kasnije imali mogućnost da budete ‘impulsivni’ prilikom kupovine.

Bik

Vaše je vreme stiglo i iskoristite svoj šarm sada kako biste zaveli koga god hoćete. Opustite se jer okružuje vas energija vaše sezone – učinite proleće svojim prijateljem i okružite se pozitivom. Bilo uz omiljenu knjigu, vežbanje kod kuće, pripremu omiljenog jela ili gledanje Star Warsa ili Gospodara prstenova.

Horoskop u vladavini Bika: Saznajte šta vas očekuje od 20. aprila do 21. maja 2020. godine
Horoskop u vladavini Bika: Saznajte šta vas očekuje od 20. aprila do 21. maja 2020. godine

Blizanci

Vi tražite duhovni rast, ali čak i sada i o tome razmišljate s logičkog stajališta. E pa upravo Bik vam može pomoći ako mu to dopustite. Iskoristite lekcije o prizemljenju od prijatelja Bika – probajte da uživate u meditaciji ili započnite s jogom kod kuće i dopustite sami sebi da udahnete. Briga o samome sebi veoma je važna.

Rak

Situacija je takva kakva je, ne možete je mijenjati a i ne trebate. Možete uticati na ono kako o njoj razmišljate. No, ni ona vas neće sprečiti u tome da budete društveni. Nazovite svoje prijatelje, običnim pozivom ili video pozivom – razgovarajte i recite DA pozitivnim mislima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.