Nedeljni horoskop od 22. do 28. juna 2020: Jarac se zaljubljuje, Lavu ide sve od ruke, iznenadni troškovi za Strelca
Nedeljni horoskop od 22. do 28. juna 2020: Jarac se zaljubljuje, Lavu ide sve od ruke, iznenadni troškovi za Strelca

Ovaj mesec nosi sa sobom velike preokrete i promene, kako u ekonomskom tako i u emotivnom životu. Mnoge osobe prave velike životne preokrete za koje ranije nisu bile spremne. Sve se dešava iznenada i neočekivano. Kako su naglašeni zemljani znaci onda oni imaju i najviše sreće u maju dok se vodeni znaci bude i njihovu vodu pokreće ulazak Marsa u Ribe od 13. maja.

Pun Mesec koji se zove još i Super Mesec je 7. maja u Škorpiji što donosi ogromnu pozitivnu energiju u živote Škorpijama, Rakovima, Ribama i zemljanim znacima, piše astrolog Željka Knežević. Venera je u Blizancima gde kreće retrogradno 13. maja  što nije dobro za ulazak u brak ili ozbiljnu vezu, zato dobro razmislite! Takođe, retrogradna Venera u Blizancima mnogim znacima može doneti krah u braku ili vezi gde od ranije nije bilo dobro. Mesečevi čvorovi ulaze u Blizanca i Strelca gde su bili poslednji put od oktobra 2001. godine do aprila 2003. godine.

EVO KAKVU SREĆU I NOVE POČETKE MOGU POJEDINAČNI ZNACI IMATI I NA KOM ŽIVOTNOM POLJU?

OVAN

Vi shvatate da životna filozofija vrednovanja, obrazovanja, učenja sada treba da se pokrenu. Mnogo hrabrosti i praktičnih veština sada primenjujete u svakodnevnom životu i otud dolazi materijalno blagostanje. Potrebno je da sačuvate harmoniju u svom ljubavnom životu.

BIK

Vi pokrećete resurse što može biti nasledstvo ili novac od vašeg partnera. Oslobađate se strahova i menjate svoja uverenja što je vama zaista teško. Sve se svodi u narednom periodu na materijalna i emotivna dešavanja gde vam vaša vladavina daje najbolje što može na svim životnim poljima.

Gde se krije vaša sreća? Svaki horoskopski znak očekuje novi početak na nekom životnom polju u maju 2020. godine
Gde se krije vaša sreća? Svaki horoskopski znak očekuje novi početak na nekom životnom polju u maju 2020. godine

BLIZANCI

Vi pokrećete velika čišćenja u partnerskim odnosima. Menja se sistem uverenja kada su partneri u pitanju. Velike promene ličnosti i duhovni rast. Ogromni seksualni apetiti gde vas niko ne može sputati da zadovoljite svoje potrebe. Poslovno se ovog meseca ne trudite jer vam čak 4 planete, koje idu retrogradno, nisu naklonjene.

RAK

Vi se pokrećete u polju posla, zdravlja i svakodnevnog života. Ne vredi da se odupirete promenama jer će vas disbalans prosto razboleti. Pojedini Rakovi su skupili hrabrost da napuste posao koji ih ne zadovoljava. Ostvarujete nedostižne ciljeve dok vas intuicija vodi do finansijske zarade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.