Retrogradna Venera od 13. maja do 25. juna 2020: Spremite se za obračun sa sopstvenim, loše postavljenim granicama u ljubavi
Retrogradna Venera od 13. maja do 25. juna 2020: Spremite se za obračun sa sopstvenim, loše postavljenim granicama u ljubavi

Retro Venera u Blizancima stiže i ovo su zamke koje nam sprema

Od 13. maja očekuje nas retro hod Venere u Blizancima koji će trajati sve do 25. juna. Naš glavni zadatak će biti obračun sa sopstvenim, loše postavljenim, granicama u ljubavi. Najviše će biti pogođeni oni koji uporno biraju partnere koji su nedostupni, na bilo koji način.

Biće tu povratka bivših ljubavi, obnavljanja starih prijateljstava, a sve jer smo na novom testu. Da li smo naučili nešto iz prethodnih grešaka? Da li smo postali svesni gde grešimo? I da li ćemo opet pasti na istom ispitu? Ova Venera će pojačati flert i to verbalni, neće dozvoliti da se dugo zadržimo samo na jednoj temi ili osobi.

Kada krene u retro hod, uveliko će iza sebe ostaviti kvadrat sa Neptunom, koji samo pojačava sve gore navedene situacije, specijalno iluziju i zavaravanje. Venera će opet na leto biti u aspektu sa Neptunom što samo znači da ćemo nekoliko puta imati priliku da ojačamo i čvršće postavimo jasne granice od kojih ne bi trebalo da odstupimo.

svetpoznatih.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.