Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine
Foto: freepik.es

Šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvorovi u Blizancima i Strelcu?

Od novembra 2018. godine vođeni energijom Meseca suočavali smo se sa važnim životnim lekcijama, a sada se taj proces završava i na red stižu novonastale lekcije duše, piše Lovesensa.

U astrologiji lekcije duše donose Mesečevi ili Lunarni čvorovi koji su u određenom aspektu sa Suncem ili Mesecom.

Mesečevi čvorovi donose individualne lekcije duše koje treba da prerastu u dobru kolektivnu lekciju i delo. Energija Mesečevih čvorova podstiče nas da učimo, rastemo i napredujemo kao zajednica.

Od novembra 2018. godine Mesečevi čvorovi vladali su iz znakova Raka i Jarca.

Zvezde će im biti naklonjene sve do 24. oktobra 2020: Retrogradni Pluton donosi veliku sreću za ovih 5 horoskopskih znakova

To nas je podstaklo da u prethodne dve godine probudimo u sebi nežnu stranu, žensku energiju, fokusiramo se na brigu o sebi i razmislimo o svojim osećanjima.

Radili smo na ličnom osećaju prijatnosti, na pozitivnim promenama i dobrim emocijama. Trudili smo se da imamo zdrave navike i zdrave odluke na polje karijere.

Pod uticajem ove energije uspeli smo da napravimo balans između privatnog i poslovnog života i da dobro razmislimo o ličnim prioritetima.

Ovi Mesečevi čvorovi učinili su da odradimo jedan vrlo vredan posao u svom životu i bolje upoznamo sebe. Ali, sada je vreme za nove lekcije, izazove i nove susrete sa sopstvenom dušom.

Od 5. maja 2020. godine Mesečevi čvorovi prelaze u znak Blizanaca i znak Strelca – naše novo putovanje putevima duše trajaće sve do januara 2022. godine.

Astrologija do januara 2022. godine: Otkrijte šta nam donose magični Mesečevi čvorovi u Blizancima i Strelcu od 5. maja 2020. godine
Astrologija do januara 2022. godine: Otkrijte šta nam donose magični Mesečevi čvorovi u Blizancima i Strelcu od 5. maja 2020. godine

Energija Blizanaca označava komunikaciju i samopredstavljanje. Bićemo nadahnuti da podelimo svoju istinu, nova gledišta, da zablistamo novim sjajem i otkrijemo drugima autentičnu percepciju života.

Blizanačka energija je i vrlo druželjubiva, pa vas očekuju i divna nova poznanstva.

Najvažnija astro dešavanja u maju 2020: Pun Mesec u Škorpiji pojačava strasti, retrogradna Venera donosi razrešenje karmičkog duga, trigon Merkura i Jupitera odličan za raščišćavanje i organizaciju

Očekuje vas predivan osećaj slobode, dobre i vredne informacije i mnoštvo pozitivnih promena.

Energija Strelca vlada nad stvarima poput međunarodnog putovanja, religije i visokog obrazovanja i sve su to stvari koje možemo videti ili se na neki način istaknuti.

Poslednji put kada su Lunarni čvorovi bili u Blizancima i Strelcu, bio je oktobar 2001, pa sve do aprila 2003., tako da možemo da se osvrnemo na svetske događaje koji su se dešavali u ovo vreme i da vidimo sa kakvim sličnim temama se možda ubuduće suočimo.

Potrebno je više vremena da se vidite kako se ta energija razvija i gde nas ta kolektivna predavanja mogu odvesti, ali na kraju se čini da se prebacujemo u vreme u kome će komunikacija i istina biti u fokusu.

Svi ćemo biti pozvani na svoj način da pronađemo svoj autentični glas, da dopustimo našoj radoznalosti da nas vodi i da prihvatimo nove načine razmišljanja.

Mesečevi čvorovi povezani su sa ciklusima Sunčevog i Mesečovog pomračenja.

Evo liste predstojećih pomračenja u znakovima Bliaznca i Strelca:

Retrogradna Venera od 13. maja do 25. juna 2020: Spremite se za obračun sa sopstvenim, loše postavljenim granicama u ljubavi

2020

5. juna Lunarno pomračenje u Strelcu
30. novembra – Lunarno pomračenje u Blizancima
14. decembra – pomračenje Sunca u Strelcu

2021

26. maja – Lunarno pomračenje u Strelcu
10. jun – Sunčevo pomračenje u Blizancima
4. decembar Sunčevo pomračenje u Strelcu

18. januara 2022. godine, Lunarni čvorovi će se prebaciti u Bika i Škorpiju, postavljajući novu kolektivnu lekciju koju treba razumeti i oživeti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.