Poslednji Supermesec u 2020. godini očekuje nas 7. maja: Pun Mesec u Škorpiji donosi neverovatnu lepotu jednog kraja i čišćenje duše
Poslednji Supermesec u 2020. godini očekuje nas 7. maja: Pun Mesec u Škorpiji donosi neverovatnu lepotu jednog kraja i čišćenje duše

Evo šta vam donosi poslednji Supermesec u 2020. godini u znaku Škorpije!

Poslednji Supermesec u 2020. godini očekuje nas 7. maja i boraviće u znaku Škorpije, piše Lovesensa.

Doneće nam neverovatnu lepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji sledi.

Majski Supermesec nalazi se na 17 stepenu Škorpije i donosi velike promene koje imaju veliki smisao za naš život.

Vreme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svetliju perspektivu.

Imaćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi neverovatnu smirenost i bezbrižan period.

Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kako kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svet melanholije i zbunjenosti, ali kao što Rumi kaže – “ne brini, sve što voliš pojaviće se u drugoj formi”, tako će nam i ovaj kraj tokom Supermeseca doneti nove lepote i pobede.

Najvažnija astro dešavanja u maju 2020: Pun Mesec u Škorpiji pojačava strasti, retrogradna Venera donosi razrešenje karmičkog duga, trigon Merkura i Jupitera odličan za raščišćavanje i organizaciju

Poslednji Supermesec u 2020. godini očekuje nas 7. maja: Pun Mesec u Škorpiji donosi neverovatnu lepotu jednog kraja i čišćenje duše
Poslednji Supermesec u 2020. godini očekuje nas 7. maja: Pun Mesec u Škorpiji donosi neverovatnu lepotu jednog kraja i čišćenje duše

Ako uspeš da pronađeš lepotu u kraju, uspećeš i da iskoračiš iz svoje zone komfora i privučeš dobre promene u život.

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne lepote, izazove, oluje i lepe trenutke.

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmeh, nasmejte se. Zapalite sveću za sreću, zatvorite oči i oećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promene.

Poslednji Supermesec u 2020. godini pojačava osećanja – postajemo emotivniji. Sa druge strane, energija Škorpija podstiče vatreni temperament i odbrambeni stav. Imaćete strah od povređenih osećanja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

Pun Mesec u Škorpiji može pomoći u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspeh ili čine da se osećamo blokirano i sputano.

Ako se prepustimo svojim osećanjima i ako dozvolimo sebi da procesiramo to kako se osećamo, doživećemo oslobađanje od emotivnog tereta.

Pun Mesec u Škorpiji uvek je poseban, jer označava da je transformacija uvek moguća.

Zvezde će im biti naklonjene sve do 24. oktobra 2020: Retrogradni Pluton donosi veliku sreću za ovih 5 horoskopskih znakova

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.

Bez obzira na naš horoskopski znak, svi možemo koristiti neku od mudrosti Škorpije. Ona nas podstiče da donesemo transformaciju i izvršimo promene u svom životu onde gde je to najpotrebnije.

Energija Škorpije je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička, pa tu energiju takođe možemo iskoristiti za prilagođavanje svojoj intuciji i tako zaštiti sopstveno energetsko polje.

Proveli smo toliko vremena u poslednjih nekoliko meseci perući ruke i brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

Dakle, u noći poslednjeg Supermeseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete lepotu života i novih mogućnosti!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.