JARAC

Septembar Jarčevima donosi krizu u braku koja može da potraje mesecima. Niste zadovoljni ponašanjem svog partnera i zbog toga ni ne uviđate greške koje sami pravite. Bilo bi dobro da spustite loptu i da razmislite u kom pravcu želite da se vaš odnos odvija. Nekad morate oprostiti od srca! Krajem meseca bićete emotivni i razmišljaćete o prošlosti. Pokušajte da se odmorite i da smirite svoje misli. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju mogućnost da započnu vezu sa osobom koju poznaju već duže vreme, to može biti i kolega sa posla.

Ljubavni horoskop za septembar 2020: Blizanac otpočinje bajkovitu romansu, veliki preokret za Vagu, Riba doživljava emocionalni krah
Ljubavni horoskop za septembar 2020: Blizanac otpočinje bajkovitu romansu, veliki preokret za Vagu, Riba doživljava emocionalni krah

VODOLIJA

Vodolije koje su u vezi i braku imaju sjajan odnos sa partnerom u septembru. Komunikacija se poboljšala pa možete da očekujete da će vaš partner biti otvoreniji prema vama. Pričaće vam tajne i govoriće o tome šta ga muči. Bićete mnogo opušteniji i srećniji i važno je samo da takav odnos održavate i negujete. Slobodne Vodolije imaju drugačiju situaciju. Niste zadovoljni svojim ljubavnim životom i ljuti ste što ne možete da pronađete savršenu osobu. Sada nije trenutak za to. Uživajte sa prijateljima i iskoristite sve čari slobodnog života.

RIBE

Ribe u narednom periodu doživljavaju emocionalni krah. Mnogi brakovi i ozbiljne veze će se završiti na neslavan način. Prekinućete i odnose sa ljudima koji vas iscrpljuju i koji vam mnogo protivreče. U fazi ste života kada ne želite da trpite kritike, ali nestabilnost se povećava. Važno je da se smirite i da razmislite šta želite u budućnosti. Možda je vreme da se posvetite sebi i da ispunite svoje snove. Slobodne Ribe će ući u vezu sa starijom osobom, koja im odaje sigurnost i stabilnost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.