4 horoskopska znaka na koja će najviše uticati mlad Mesec u Lavu 19. avgusta 2020. godine
4 horoskopska znaka na koja će najviše uticati mlad Mesec u Lavu 19. avgusta 2020. godine

Bićete inspirisani da postanete kreativniji, da sledite svoje snove i tražite nove stvari koje vas uzbuđuju

Svetla, ugodna i sunčana energija Lava pomogla nam je svima da pojačamo samopouzdanje, pronađemo novu inspiraciju i da se razigramo. Mlad Mesec, koji će se dogoditi 19. avgusta, pružiće nam odličnu priliku za izgradnju sve navedene energije.

Bićete inspirisani da postanete kreativniji, da sledite svoje snove i tražite nove stvari koje vas uzbuđuju, piše Telegraf.rs.

Ako pripadate nekom od sledećih horoskopskih znakova, obratite pažnju jer ste jedan od onih koji će novim astrološkim fenomenom biti najviše pogođen.

Ovan

Ova lunarna faza vam nudi posebnu kosmičku priliku da napredujete u projektima za koje ste strastveni i u kreativnim aktivnostima koje volite. Sa svojim vladarom, Marsom, osvetljavajući svoj horoskopski znak i formirajući srećni trougao sa mladim Mesecom (i sa Suncem dva dana ranije), osećaćete se motivisano, energično i uzbuđeno za postizanje svojih ciljeva. Istovremeno ćete biti kreativni i produktivni.

Mlad Mesec u Lavu 18. avgusta 2020: Podsetnik da ne odustanete od sebe i svojih snova, imate vremena do kraja godine da dovršite svoje ciljeve i planove

Lav

Sunce u poslednjim danima Lava, uz mladi Mesec, pruža vam sjajnije mogućnosti da svoje vreme iskoristite kako ste zamislili. Vaša moć je na vrhuncu, ali šta odlučite da učinite sa njom, zavisi od vas. Dobar je trenutak da otvorite svoj um za nova iskustva, bilo da to znači da ćete postati neposredniji, da ćete širiti umetnost, ili ćete zakoračiti ka svojoj glamuroznoj strani. Ne bežite od svoje najautentičnije verzije.

Horoskop za mlad Mesec u Lavu 19. avgusta 2020: Napredak za Škorpiju, dodatna zarada za Raka, nova faza u ljubavnom životu Vodolije

Škorpija

Da li čeznete za kreativnom transformacijom u svom profesionalnom životu? Sada je vreme – jer vam mlad Mesec velikodušno daje novi inspirativni i zanimljiv početak. Koncentrovana, postojana energija može biti tačnija pod uticajem Meseca, zato iskoristite situaciju i samopouzdano krenite napred. Samo ne dozvolite sebi da postanete konkurentni – oni oko vas mogu vam pomoći na tom putovanju.

Strelac

Ova lunarna faza nadahnuće vas da prigrlite svoje urođene talente i svoju nezasitnu žeđ za avanturom. Sada je pravi trenutak da zakoračite ka otvaranju novih vidika – čak i ako to znači nova karijera, povratak u školu ili isprobavanje nečega što niste pokušali. Dozvolite sebi da vas vaše unutrašnje dete pouči novim stvarima, a to je možda i najbolji način da odrastete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.