RAK

Rakovi su ušli u fazu kada ne nailaze na razumevanje od strane partnera. Biće dosta neslaganja, ali uz razgovor i kompromis možete da izgladite probleme. Partner je okupiran svojim problemima i nekad ne shvata zbog čega vi niste zadovoljni. Otvorenost je ključna i biće dobro ako budete potpuno iskreni. Krajem meseca možete da očekujete poboljšanje odnosa i više strasti u vezi. Slobodni Rakovi imaće priliku da upoznaju osobu sasvim neočekivano i da sa njom izgrade lep odnos koji lako može da preraste u vezu.

Ljubavni horoskop za septembar 2020: Blizanac otpočinje bajkovitu romansu, veliki preokret za Vagu, Riba doživljava emocionalni krah
Ljubavni horoskop za septembar 2020: Blizanac otpočinje bajkovitu romansu, veliki preokret za Vagu, Riba doživljava emocionalni krah

LAV

Tokom septembra, Lavovi koji su u ljubavnim vezama mogu da se nadaju mirnom i skladnom periodu sa partnerom. U ovom mesecu imaćete mnogo više slobodnog vremena pa je dobro da organizujete vreme i da negde otpujete, kako biste napunili baterije. Partner vam pokazuje pažnju i spreman je da vam ugađa. Uživajte u lepim danima punim ljubavi! Slobodni Lavovi će upoznati osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema. Odnos može da se zasniva i samo na prijateljstvu, jer neće biti preterane hemije između vas.

DEVICA

Zauzete Device će se suočiti sa raznim razočarenjima na ljubavnom planu. Ovo nije najbolji period za ljubav, ali bolji dani tek dolaze. Važno je samo da ne prenagljujete i da se ne svađate sa partnerom. Opustite se koliko možete i pokušajte da sa partnerom radite što više zabavnih i lepih stvari. Otputujte ako možete ili organizujte romantičnu večeru. Slobodne Device ovog meseca započinju vezu koja ima potencijala. Otvorite sve karte i recite potencijalnom partneru kakva su vaša očekivanja i kakav vam je plan za budućnost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.