VAGA

Ovo je mesec za ljubav! Septembar Vagama donosi pravi preokret u ljubavi. Ako do sada niste znali kuda vaša veza vodi, sada će vam to biti kristalno jasno. Imate odličnu komunikaciju sa partnerom i uživate u malim zadovoljstvima. Možete i da razmišljate o tome da svoju vezu podignete na viši nivo. Nemojte se iznenaditi ako vas ovog meseca partner zaprosi ili predloži zajednički život! Slobodne Vage uživaju sa svojim prijateljima, izlaze i zabavljaju se, ali još uvek ne žele da se skrase.

Ljubavni horoskop za septembar 2020: Blizanac otpočinje bajkovitu romansu, veliki preokret za Vagu, Riba doživljava emocionalni krah
Ljubavni horoskop za septembar 2020: Blizanac otpočinje bajkovitu romansu, veliki preokret za Vagu, Riba doživljava emocionalni krah

ŠKORPIJA

Tokom septembra, Škorpije će uživati sa svojim partnerom u lepim i romantičnim trenucima. Kao da su svi problemi konačno nestali! Iskoristite naredni period za planiranje budućnosti, za kupovinu nekretnine, za razmišljanje o prinovi. Sve što zacrtate, možete i ostvariti. Zvezde su vam naklonjene i sada je vreme da ostvarite sve ono o čemu ste zajedno maštali. Slobodne Škorpije nemaju mnogo sreće sa sastancima, često bivaju razočarani izborom potencijalnog partnera.

STRELAC

Stanje na ljubavnom polju je promenljivo! Čas se svađate sa partnerom, čas se mirite. Situacija se sređuje krajem meseca i možete da odahnete i da se opustite. Dosta impulsivno reagujete i bićete pod stresom, posebno prve nedelje u mesecu. Prijatelji će vam biti na raspolaganju i biće tu kada vam zatreba savet ili malo dodatne zabave. Slobodni Strelčevi će upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža i komunikacija će biti fantastična. Već krajem meseca znaćete da li je vreme za sastanak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.