Najvatreniji mlad Mesec u 2020. godini: Mlađak u Lavu 19. avgusta će najviše uticati na ovih 10 stvari u vašoj budućnosti
Najvatreniji mlad Mesec u 2020. godini: Mlađak u Lavu 19. avgusta će najviše uticati na ovih 10 stvari u vašoj budućnosti

U sredu, u ranim jutarnjim satima (4 sata i 42 minuta), dogodiće se mlad Mesec u najsrčanijem znaku Zodijaka. Reč je o Lavu, znaku koji nas uči da volimo, uživamo, zabavljamo se, igramo. U astrologiji on nosi simboliku ljubavi te svega onoga što radimo srcem i iz srca.

Ovaj će Mlađak biti jedan od najvatrenijih u ovoj godini. Tri planete skupiće se u neposrednoj blizini – Sunce, Merkur i Mesec, a tu strastvenu trilogiju dodatno će potencirati Mars u Ovnu, piše astrolog Julijana Oremović.

I zato ne gubite vreme!

Delujte!

Imajte cilj i jasnu nameru.

Pokušajte definisati svoju budućnost, gde se vidite, šta želite ostvariti?

Ulazimo u vreme koje neće biti jednostavno. Vreme velikih promena i mnogo toga će se pokazati i iskristalizovati do kraja ove godine. Kako bismo što jednostavnije prošli kroz ono što nas čeka, potrebno je za početak imati cilj, potom je važna vera da ćemo to i ostvariti, a na kraju razradite i strategiju delovanja.

Mi smo ti koji stvaramo.

Mi smo ti koji odlučujemo.

A bez hrabrosti i spremnosti da se upustimo u promenu i pokrenemo lavinu zbivanja, vrtimo se u krug i ne stižemo nikud.

Zato iskoristite ovaj srčani Mlađak kako biste sami sebe ohrabrili, kako biste samima sebi postali jasniji i pokrenuli ostvarenje onoga čemu težite.

Teme ovog mladog Meseca su:

– odnos s decom i ostvarenje kroz roditeljsku ulogu

– radim ono što volim i u tome uživam

– osveštavam svoje talente i ne bojim se da ih živim

– pokazujem sebe drugima i tako se lakše povezujem

– volim svim srcem i nije me strah

– zaljubljena sam i priznajem to

Najvažnija astro dešavanja do kraja avgusta 2020: Mlad Mesec u Lavu je sjajan za postavljanje hrabrih namera, retrogradni Uran nas vraća na razmišljanje kroz šta smo sve prošli a trigon Venere i Neptuna šalje romantične vibracije u kosmos

– aktiviram svoj društveni život i povezujem se s dragim ljudima

– privlačim u svoj život prijatelje koji me podržavaju i motivišu

– počinjem da se bavim sportom jer mi je stalo do mog tela i zdravlja

– razvijam svoje hobije

Ovo je divno vreme da obavite neke razgovore, dogovorite nešto, ucrtate novu rutu u svoju mapu života, ne zato što mislite da tako treba, već zato što osećate svim srcem da je to najbolji izbor za vas!

Srećno!

Od srca srcu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.