Dnevni horoskop za 4. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 4. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2020. Venera u kvadratu sa Marsom. Mars je u ovom odnosu jači nego Venera. veze i odnosi danas trpe izvesne probleme, svađalačka energija konstantno će praviti razdor.

Današnjim danom vladaće Venera, koja je danas u kvadratu sa Marsom. Mars je u ovom odnosu jači nego Venera, pri čemu Venera trpi neke kritike od strane njenog današnjeg partnera s kojim gradi kvadrat, piše današnji dnevni horoskop

Veze i odnosi danas trpe izvesne probleme, svađalačka energija konstantno će praviti razdor među partnerima, a u pitanju su sitnice. Venera je u ovom slučaju vrlo krhka i mnogo će pridavati važnosti sitnicama koje joj se zameraju. Budite na oprezu i ne dozvolite da vas ponese osećaj da ste nemoćni i bezvredni. Gledajte na sve kao na prolazne svakodnevne trivijalnosti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. do 3. septembra 2020. godine. Lav premoren, Device odmarajte malo, Vaga se hladi, Jarac napreduje, Vodolija se dosađuje

OVAN

POSAO

Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

LJUBAV

Delujete uznemireno. Zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 4. septembar 2020.

BIK

POSAO

Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.

LJUBAV

Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.

ZDRAVLJE

Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

VENERA U LAVU od 6. septembra do 2. oktobra 2020. donosi lepo i ružno, konfuziju i komplikacije ali i oprečna osećanja na svim poljima

BLIZANCI

POSAO

Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.

LJUBAV

U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.

ZDRAVLJE

Zdravlje stabilno.

RAK

POSAO

Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi jer nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

LJUBAV

Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne.

ZDRAVLJE

Niste u formi…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.