Horoskop

VIKEND HOROSKOP: Saznajte kakva vas ljubavna iznenađenja i susreti očekuju od 26. do 28. avgusta

Na dan 28. avgusta, dobro je da ne započinjate nikakve nove važne projekte i aktivnosti, jer bi bile neuspešne. Venera u konjukciji sa Jupiterom povoljno deluje i na lepotu, a i Mesec u Raku, koji je u fazi opadanja – pravo vreme za tretmane i uklanjanje bradavica, mladeža ili bora. Povoljno je i opustiti se, odmarati, ili meditirati. Povoljan je dan i za masažu. Dobro je provesti neko vreme u šetnji i tišini, ali i susresti se sa nekim mudrim čovekom koji vam može dati savete.

mlad mesec

Stelijum planeta Venere, Jupitera i Merkura se još uvek oseća i doneće mnogima opuštenost i potrebu za mirom. Zavođenja, udvaranja, komplimenti ovog dana pojačavaju sujetu i nisu poželjni, jer nepovoljno deluju. Zato je poželjno manje govoriti, jer razgovor danas troši energiju u većoj meri negi uobičajeno. Takođe je bolje smanjiti uobičajene aktivnosti, već je bolje odmarati se ili uzdržavati se 24 sata od hrane, ili jesti posnu hranu, povrće i i ribu, što povoljno deluje na zdravlje i energiju.

Dobar je dan da za razvoj uzvišenog, što će najbolje ići u noćnim satima kada je Mesec u Raku u trigonu sa Neptunom, što nas uzdiže i ispunjava dobrim osećanjima i pozitivnim vibracijama koje nas menjaju na bolje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Astrolog Svetlana Milenković-Filipović/lovesensa.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.