Horoskop

VIKEND HOROSKOP: Saznajte kakva vas ljubavna iznenađenja i susreti očekuju od 26. do 28. avgusta

Mars žuri napred ostavljajući Saturna iza sebe, pa nam vikend donosi poboljšanja i važne susrete!

 

Nakon konjukcije Marsa i Saturna koja je ovih dana donosila ograničenja, teret pa čak i ogorčenost, od 26. avgusta Mars žuri napred, ostavljajući Saturna iza sebe. Istina, ulazi i u kvadrat sa Neptunom koji može doneti i sumnje u uspeh, nepoverenje, ili manjak energije. Ipak, povoljno je što se Venera i Jupiter sastaju u Devici donoseći zemljanim znacima više dobrog. Takođe, približavaju se Merkuru u konjukciji u Devici, donoseći mnogima vedrinu, ljubav, ili zadovoljstva, dobitke ili susrete koji će vas obradovati.

horoskop

 

Pre svih, tome se mogu nadati Device rođene u periodu od 18. do 22. septembra. Njih prati sreća a mogu očekivati i napredak, ali iste su najave i za osobe u znaku Bika rođene u drugoj polovini maja i osobe u znaku Jarca u drugoj polovini januara. U nešto manjoj meri isto se smeši i Škorpijama rođenim u drugoj polovini novembra i Rakovima rođenim u drugoj polovini jula. Osobe s podznakom u Devici, Biku, Blizancima i Strelcu povoljno će osetiti stelijum planeta u Devici. Mesec je u Blizancima i donosi pojačanu komunikaciju, kretanje, putovanja, razmenu i obilje informacija.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Na dan 26. avgusta, povoljan je trenutak za početak dugotrajnih projekata – posebno ako je reč kreativnom radu, stvaralaštvu, pretvaranju emocija u kreativan rad. Taj dan je posebno povoljan za čulna zadovoljstva i telesna uživanja, a seks je tog dana lekovit! Ovo je dan povoljan i za lečenje, za početak setvenih radova, pa čak i sve koji vole obilno da jedu jer se hrana izuzetno dobro apsorbuje.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.