Mars žuri napred ostavljajući Saturna iza sebe, pa nam vikend donosi poboljšanja i važne susrete!

 

Nakon konjukcije Marsa i Saturna koja je ovih dana donosila ograničenja, teret pa čak i ogorčenost, od 26. avgusta Mars žuri napred, ostavljajući Saturna iza sebe. Istina, ulazi i u kvadrat sa Neptunom koji može doneti i sumnje u uspeh, nepoverenje, ili manjak energije. Ipak, povoljno je što se Venera i Jupiter sastaju u Devici donoseći zemljanim znacima više dobrog. Takođe, približavaju se Merkuru u konjukciji u Devici, donoseći mnogima vedrinu, ljubav, ili zadovoljstva, dobitke ili susrete koji će vas obradovati.

horoskop

 

Pre svih, tome se mogu nadati Device rođene u periodu od 18. do 22. septembra. Njih prati sreća a mogu očekivati i napredak, ali iste su najave i za osobe u znaku Bika rođene u drugoj polovini maja i osobe u znaku Jarca u drugoj polovini januara. U nešto manjoj meri isto se smeši i Škorpijama rođenim u drugoj polovini novembra i Rakovima rođenim u drugoj polovini jula. Osobe s podznakom u Devici, Biku, Blizancima i Strelcu povoljno će osetiti stelijum planeta u Devici. Mesec je u Blizancima i donosi pojačanu komunikaciju, kretanje, putovanja, razmenu i obilje informacija.

Na dan 26. avgusta, povoljan je trenutak za početak dugotrajnih projekata – posebno ako je reč kreativnom radu, stvaralaštvu, pretvaranju emocija u kreativan rad. Taj dan je posebno povoljan za čulna zadovoljstva i telesna uživanja, a seks je tog dana lekovit! Ovo je dan povoljan i za lečenje, za početak setvenih radova, pa čak i sve koji vole obilno da jedu jer se hrana izuzetno dobro apsorbuje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.