Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2016: Vodolija na meti udvarača,...

Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2016: Vodolija na meti udvarača, Devica neplanirano uleće u ozbiljnu vezu a Jarcu se dešava platonska ljubav

118
0

Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2016: Otkrijte šta vas očekuje na ljubavnom planu u prvoj polovini septembra i u kojoj meri će planete biti naklonjene vašem emotivnom životu. Koga očekuju flert i avantura, koga ozbiljna veza, a kod koga ostaje sve po starom?

 

OVAN

Čak i ako ste sami, mogli biste ste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo da pričate o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji. par

BIK

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BLIZANCI

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.