Home Ljubavni horoskop Ponekad samo ljubav nije dovoljna: 6 astro parova koji se mnogo vole...

Ponekad samo ljubav nije dovoljna: 6 astro parova koji se mnogo vole ali njihova priča najčešće nema srećan kraj

79
0
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2017

Znate li ko je kome najveća slabost među pripadnicima Zodijaka?

Otkrijte sa kojim horoskopskim znakom jednostavno morate da budete u nekom periodu života, bar po zvezdama…

OVAN i VAGA

Veza za oba znaka predstavlja veliki izazov, kome je teško odoleti. Prefinjenost Vage i seksualnost Ovna jesu dve različite stvari, ali se jako privlače. Međutim, veza ne može da bude duga jer prefinjenost, umerenost i pristojan način života nervira Ovnove, koji se ne daju promeniti pod naporima Vage.

BIK i ŠKORPIJA

Iako su svađe i sukobi u vezi između ova dva znaka neizbežna, Škorpijina divlja strast za seksualnim uživanjem prosto zavodi nežne Bikove. Bikovi su pasivni u vezi, a Škorpije to ne vole, pa se iz toga stvaraju svađe. Da bi veza što duže potrajala, strast iz spavaće sobe treba preneti i u druge aspekte života. par

 BLIZANCI i STRELAC

Kada se susretnu Strelac i Blizanac, privlačnost je vidljiva iz aviona. I to nije samo fizička privlačnost, već i psihičkom nivou – jednostavnu se slažu. Ono što se Blizancima ne sviđa kod Strelčeva jeste njihovo uverenje da sve najbolje znaju, dok sklonost ka tračarenju nervira Strelca.

RAK i JARAC

Ono što spaja ova dva znaka su Jarčeva snaga i emotivnost Raka. Međutim, sreću u vezi i strast može da pokvari osetljivost Raka i povremeno ignorisanje sa Jarčeve strane. Ono što Jarca nervira jeste nesamostalnost Raka. Prestanite sa ucenama i dečjim izmotavanjima: VODITE LJUBAV KAO ODRASLI!

LAV i VODOLIJA

Lavu je interesantno Vodolijino maštaranje i prihvatanje samo svog autoriteta, dok je Lav u svom svetu kralj i jedan od većih autoriteta. Ono što Vodolija voli kod lava je njegova neograničena harizma. Stvar koja može da pokvari vezu je stalno traženje pažnje od strane Lava, koja nervira Vodoliju i čini da se oseća dosadno.

 DEVICA i RIBE

Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Device uživaju da sve ide po redu i pod konac. Pomažu se međusobno i pokušavaju da nauče nešto novo iz njihovih života – Ribe da nauče organizaciju, a Device da uživaju malo u životu. zenskimagazin.rs 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.