ASTRO

Venera u Lavu do 30. septembra – Dubok naklon, njenom veličanstvu, kraljici drame, ljubavi, dece…

Oni su omiljeni u društvu, poseduju rezervacije separea najpopularnijih gradskih klubova, i razume se, od njihovog voznog parka zastaje dah!

Preplanulog tena, pogleda koji ledi i sa stavom filmske zvezde, pogledaće vas i ostaviti bez teksta. Nećete znati šta vas je snašlo, a onda će vas njihov osmeh kupiti za ceo život, pokazavši vam da iza savršene lutke postoje i emocije.

Pravi vulkan tinja u ovim ljudima. Potrebna je samo mala žiška kako bi se razbuktao požar širokih razmera. Taj požar će probudti samosvesna dama koja se smeška poput devojčice, sa izgledom vamp zavodnice.

Taj kontrast ovu gospodu dovodi do ekstaze! Isto tako, dame sa Venerom u Lavu padaju pred muškarcima u čijem se biću krije fatalnost i nežnost. Opasni i hrabri, a istovremeno nežni, kada se pogase svetla reflektora.

Muškarac sa Venerom u Lavu se najbolje snalazi na poziciji vlasnika privatne firme ili direktora većeg konzorcijuma. Zasešće na poziciju sa koje ga teško ko može maknuti. Njihovo komunikaciono umeće i savršen smisao za govorništvo ih i pozicioniraju na vrh društvene lestvice.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2017: Jarac razmišlja o formiranju porodice, Blizancima preti opasnost od povrede, Vaga ima velike šanse da prevari partnera

HOROSKOP: Na vreme saznajte čime će vas partner šokirati

Ukoliko je Venera u izazovnim aspektima, napadnuta maleficima, to može doneti i ozbiljne poremećaje ličnosti i snažan egocentrizam. Oholost se podrazumeva.

Gospoda sa Venerom u Lavu se često nađu na sceni, kao popularni glumci, voditelji i pevači. Mase luduju za njihovim prodornim glasom. U odevanju preferiraju klasiku, tamne boje osvežene svetlucavim detaljima, poput zlatnog sata, markantne šnale za kravatu i tredi cipela, oštrog vrha. Trend će ispratiti odlučujući se za sporsku eleganciju i osvežavajuće mirisne note.

Gospoda sa Venerom u Lavu biraju metalik boje automobila, ili crne sa upadljivim hromiranim detaljima. Njihova pojava se momentalno primeti, u njoj se uživa, a sećanje na istu traje ceo život, makar u odjecima.

Ukoliko je Venera u Lavu aspektovana od strane Urana, dobićemo osobe koje će u ljubavi ceniti strasti i slobodu. Ukoliko je aspekt dobar, očekujte partnere koji vas nikada neće gušiti, koje ćete imati u svakom trenutku u kome avantura vodi glavnu reč. Negativni aspekti će dati prekide i ishitrene poteze koji ubijaju emociju.

Aspekt sa Saturnom prizemljuje lepršavu Venerinu prirodu i u dobrom aspektu donosi stabilnost i finansijsku sigurnost. Situirani partner se podrazumeva. Loš aspekt donosi duge periode samoće i potrebu da se sopstvo stavi iznad svih što doprinosi izolaciji i melanholiji.

Aspekt sa Plutonom daje fatalna zaljubljivanja, ljubav do smrti, bol koja mami na još… Privlačimo osobe sa komplikovanim životnim stilom, glamur iza koga stoji visoka cena, sakrivena u opskurnom svetu podzemlja.

Venera u Lavu je od 26. avgusta, i tu ostaje do kraja septembra 2017. godine.

Pred nama je period u kome će dominirati jaka strast, potreba za pokazivanjem svih kvaliteta širim masama, uz trošenje velike količine novca. Proći ćemo iskustvo high class života, i dotaći zvezde. Ulazak Venere u Lava nam donosi ljubav u centar pažnje! Sada biramo isključivo dostojne i viđene partnere, one sa kojima svi naši kvaliteti duplo jače sijaju.

Spajamo se sa moćnim osobama, koje naše prisustvo u svom svetu smatraju jednim od najvećih dobitaka. Jednostavno, nema mesta onima koji bi nas krojili po svojoj meri i spuštali na nivoe njima dostupne, jer samo tako mogu osetiti mir. Sada tragamo za onima koji će naše prisustvo smatrati dragocenim i to jasno pokazati, bez skrivalica.

Ulaskom u Lava, Venera će dobar deo puta preći bez aspekta, sve do 10. septembra, kada će početi da pravi sekstil sa Jupiterom u Vagi. Venerin ekstil sa Jupiterom će raspaliti emotivne želje, ali će ovoga puta one dobiti zadovoljenje.

Bićemo u prilici da otpočnemo veze sa osobama od ugleda, statusa, sa kojima će stvari ići sasvim glatko, bez iole stresa. Zvuči bajkovito? Naravno! Nebo i to ume da priredi, a period pred nama je fešta želja i ostvarenih snova.

Pomenuti aspekt će se povoljno odraziti i na finansije, pa od 10. septembra planirajte sve one velike stvari za koje je ranije falilo to malo zrnce sreće. Ovoga puta i ono je na našoj strani!

Sledeći je aspekt trigona, koji Venera gradi sa Saturnom iz Strelca 10. septembra, a reč je o aspektu trigona, koji će oseća već od početka septembra. Venerin trigon sa Saturnom donosi stabilne emotivne i finansijske prilike, pa će ovaj period biti ispunjen prijatnim trenucima u društvu voljene osobe.

Mnogi parovi će se u ovom periodu odlučiti da svoj odnos ozvaniče. Ovo je povoljan period za veridbe, venčanja, početak zajedničkog života, jer će sada sklopljeni odnosi imati podršku vremena. Isto važi i za finansijske pregovore i odluke koje na njima budu donete.

Početkom meseca se Veneri u pridružuje Merkur, koji će u Lavu boraviti u prve dve sedmice, ali iz retrogradnog hoda. To nam donosi dosta teatralnih izliva ljubavi, izjave koje će odjeknuti u javnosti i izlazak na svetlo dana brojnih romansi koje su do sada obitavale u tajnim odajama.

Komunikacija među partnerima će biti srdačna i puna strasti. Iskričiće na sve strane. Ovaj period nam daje priliku da nekome jasno i nedvosmisleno pokažemo šta od njega želimo i kakve su nam emocije.

Pošto je reč o Merkuru koji je do 5. septembra bio retrogradan, sve ovo će se prvestveno odnositi na osobe sa kojima se odnosi protežu duže vreme. Srdačan odziv neće izostati.

Od 15. septembra Venera ulazi u trigon sa Uranom, pa kreće pravi rolerkoster emocija, iznenađenja koja ni u najluđim snovima nismo mogli da pojmimo. Vreme je da zavrtimo ljubavni rulet, i zaigramo na broj svoje sreće!

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Kraljica drame, Venera u Lavu, je pred nama, sigurnim korakom hodi, ponosna, gorda, svoja. Ona koja ne moli, nju mole. Ona koju ne osvajaju, jer ona osvaja. Ona koja jednom u životu pokazuje belu zastavu i predaje se na dlanu… Njemu, dostojnom, jedinstvenom, od svih željenom, a samo njenom. Srećno!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.