Dnevni horoskop za 8. april 2018.
Dnevni horoskop za 8. april 2018.

Dnevni horoskop za 10. septembar 2017 Nedelja, sa Merkurom u znaku Device, samo će da ojača jučerašnju energiju “čišćenja”. Ako juče niste spremili stan, automobil, radni prostor… e, pa danas biste morali.

Sve što vas odavno čeka u stanu i oko njega, danas biste trebali da završite, skinućete sebi brigu s vrata a uradićete to temeljnije i brže nego inače, pa eto, ako ima takvih stvari… krpu u ruke i krenite sa čišćenjem.

Dan je odličan i za edukaciju, čitanje, gledanje dokumentaraca i ostalih naučnih štiva, pa ko može neka se melo edukuje. Ako imate mlađu decu, posvetite im vremena, čitajte im, pričajte sa njima, analizirajte, postavite pitanja i dajte odgovore.

Kada zavšite sa neobaveznim obavezama posvetite se sebi, obradujte se nečim, a vi znate šta je to što vas najviše raduje. Tako obradovani, napunićete se pozitivnom energijom, koja će vam sigurno trebati od sutra, znate i sami koliko nam ponedeljak energije crpi…

Lepu i uspešnu nedelju vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan Dnevni horoskop za 10. septembar 2017

POSAO

Zamerke koje vam neko upućuje donose suprotan efekat. Gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese. Potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.

LJUBAV

Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

ZDRAVLJE

Unosite više vitamina.

Dnevni horoskop za 10. septembar 2017
Dnevni horoskop za 10. septembar 2017

BIK  Dnevni horoskop za 10. septembar 2017

POSAO

Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Zdravlje dobro.

 

Blizanci Dnevni horoskop za 10. septembar 2017

POSAO

Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije jer nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.

ZDRAVLJE

Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.