Dnevni horoskop za 5. april 2018.
Dnevni horoskop za 5. april 2018.

Venera u Lavu do 30. septembra – Došli smo do pozicije Venere u sunčevoj kući, u znaku koji vlada pitanjima ljubavi, dece, statusa, Venere u znaku Lava.

Položaj Venere u Lavu stavlja akcenat na uzburkane strasti, teatarske doživljaje emocija i beskrajnu potrebu da se sve odigra na pozornici, pod svetlima najjačih reflektora i budnim okom mnogobrojne publike, za astroportal.in piše Jovana Milekić.

Zahtevamo pozornost u svakom poslu, jer ono što nismo prikazali, nismo ni uradili. Probudiće se potreba za oglašavanjem i javnim priznanjem.

Poželećemo pehare i lente, jer smo dosta ćutke posmatrali kako trud prolazi nezapaženo. Reći ćemo otvoreno šta volimo i koga volimo.

Partneri će morati da nam pruže zahtevano poštovanje, jer je upravo ono ključna stvar za Veneru u Lavu. Drama, slava i čast, bacaju u zasenak sve ostalo. Ipak, zapitaće se mnogi ima li tu ljubavi? Šta je sa onim ličnim doživljajem?

Venera u Lavu do 30. septembra
Venera u Lavu do 30. septembra

Jesmo li ispunjeni pukom potrebom da nas vide? To su pitanja na koja ćemo morati da damo odgovor i poradimo na istim.

Naravno, Lav je znak koji sem mnogostruko pominjanog ega i ponosa nosi sijaset kvaliteta. Iz tog razloga će vas Venera u Lavu voleti bespogovorno, otvoreno, uz svu pompu i buku! Staviće vam na znanje da ste njen kralj i udeliti vam počasno mesto pored njenog veličanstva. Ova Venera neće dati da iko u blizini ruši njene emotivne izbore!

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.