ASTRO

Venera u Lavu do 30. septembra – Dubok naklon, njenom veličanstvu, kraljici drame, ljubavi, dece…

Venera u Lavu do 30. septembra – Došli smo do pozicije Venere u sunčevoj kući, u znaku koji vlada pitanjima ljubavi, dece, statusa, Venere u znaku Lava.

Položaj Venere u Lavu stavlja akcenat na uzburkane strasti, teatarske doživljaje emocija i beskrajnu potrebu da se sve odigra na pozornici, pod svetlima najjačih reflektora i budnim okom mnogobrojne publike, za astroportal.in piše Jovana Milekić.

Zahtevamo pozornost u svakom poslu, jer ono što nismo prikazali, nismo ni uradili. Probudiće se potreba za oglašavanjem i javnim priznanjem.

Poželećemo pehare i lente, jer smo dosta ćutke posmatrali kako trud prolazi nezapaženo. Reći ćemo otvoreno šta volimo i koga volimo.

Partneri će morati da nam pruže zahtevano poštovanje, jer je upravo ono ključna stvar za Veneru u Lavu. Drama, slava i čast, bacaju u zasenak sve ostalo. Ipak, zapitaće se mnogi ima li tu ljubavi? Šta je sa onim ličnim doživljajem?

Venera u Lavu do 30. septembra

Venera u Lavu do 30. septembra

Jesmo li ispunjeni pukom potrebom da nas vide? To su pitanja na koja ćemo morati da damo odgovor i poradimo na istim.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Naravno, Lav je znak koji sem mnogostruko pominjanog ega i ponosa nosi sijaset kvaliteta. Iz tog razloga će vas Venera u Lavu voleti bespogovorno, otvoreno, uz svu pompu i buku! Staviće vam na znanje da ste njen kralj i udeliti vam počasno mesto pored njenog veličanstva. Ova Venera neće dati da iko u blizini ruši njene emotivne izbore!

…nastavak na sledećoj stranici…
loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.